Kék, vagy sárga csőnaci alá milyen alsógatyót vegyek fel, ami kilátszik? 16/f
Figyelt kérdés
mi az, ami most igazán trendi?2013. márc. 4. 22:41
3/16 anonim válasza:
Kékhez vehetsz fel egyszerű szürkét sztem az elég divatos vagy sárgát, fehéret, zöldet, feketét,...de ne halványat az a füst szürke vagy egy kicsit sötétebb. Sárga alá mehet kék, vagy piros, zöld, fekete, narancs, barna...sztem legyenek egyszínűek az elég gáz amikor a kis minták kilátszanak...:D
4/16 anonim válasza:
"i'm gay" feliratos rózsaszínt.
5/16 anonim válasza:
az a trendi ha nincs rajtad és kis szivecske látszik ki ami oda van tetoválva
7/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy van pofátok ismeretlenül furkálni meg taglalni más szexuális beállítottságát, amikor a kérdező nyilvánvalóan nem erre kíváncsi.
Vegyél fel olyat, amilyet akarsz, kérdező. Nem tudom mi a trendi, lány vagyok, nem hordok alsógatyát.
9/16 anonim válasza:
"ami kilátszik"? Az alsógatyónak nem kéne kiltátszania.
10/16 anonim válasza:
Az eélőttem szólónak igaza van: roppantul gusztostalan, amikor egy férfinek kilátszik az alsónadrágja. Ez a nőket egyáltalán nem izgatja fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!