Kék, vagy sárga csőnaci alá milyen alsógatyót vegyek fel, ami kilátszik? 16/f
Nekem már ott kezdődik a gond, hogy "kék, vagy sárga csőnaci". Még a csőnaci elmegy, de ezek a színek! Meg mi a fenéért kell kilátszódnia az alsónadrágnak!? Nem nagyon értem ezt a divatot...
15/L
@Előttem szóló: egyes fiúk/férfiak azt hiszik, hogy a lányok ugyanúgy működnek, mint a fiúk. Abból indulnak ki, ha őket felizgatja egy melltartó vagy bugyi látványa, akkor a lányokat is boztosan izgatja egy kivillanó alsónadrág.
Rosszul gondolják a mindenki magából indul ki alapon. A lányokból kéne kiindulni, és akkor nem is lenne ez a hülye divat. A lányoknak általában nem tetszik a kilátszó férfi alsónemű, ettől nem izgulnak be.
Az én alsógatyám is mindig kilátszik a csõnadrágból, mert ezek olyanok, hogy lecsùsznak. Amikor ülök akkor a fél alsòm kilóg, de van hogy a nadrágot ùgy hordom hogy séta közben is látszik. Akinek nem tetszik ne nézze :)
Szerintem amit felvehetnél az fekete, piros, zöld, a sárgához kék de lehet akár mintás szerintem ha igényes azzal semmi baj. Mindenképpen szép, jó minõségû alsót vegyél, mert mivel a csõgatyából kilóghat az egész is azért fontos h igényes legyen ne valami rondaság :)
Nézhetsz Zarában, H& M, ha többet is kiadsz érte akkor nagyon szép színes gatyái vannak pl Diesel-nek, Scoth & Soda-nak, Björn Borg-nak, én azokat hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!