Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kék, vagy sárga csőnaci alá...

Kék, vagy sárga csőnaci alá milyen alsógatyót vegyek fel, ami kilátszik? 16/f

Figyelt kérdés
mi az, ami most igazán trendi?

2013. márc. 4. 22:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már ott kezdődik a gond, hogy "kék, vagy sárga csőnaci". Még a csőnaci elmegy, de ezek a színek! Meg mi a fenéért kell kilátszódnia az alsónadrágnak!? Nem nagyon értem ezt a divatot...

15/L

2013. márc. 5. 15:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

@Előttem szóló: egyes fiúk/férfiak azt hiszik, hogy a lányok ugyanúgy működnek, mint a fiúk. Abból indulnak ki, ha őket felizgatja egy melltartó vagy bugyi látványa, akkor a lányokat is boztosan izgatja egy kivillanó alsónadrág.

Rosszul gondolják a mindenki magából indul ki alapon. A lányokból kéne kiindulni, és akkor nem is lenne ez a hülye divat. A lányoknak általában nem tetszik a kilátszó férfi alsónemű, ettől nem izgulnak be.

2013. márc. 6. 08:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én alsógatyám is mindig kilátszik a csõnadrágból, mert ezek olyanok, hogy lecsùsznak. Amikor ülök akkor a fél alsòm kilóg, de van hogy a nadrágot ùgy hordom hogy séta közben is látszik. Akinek nem tetszik ne nézze :)

Szerintem amit felvehetnél az fekete, piros, zöld, a sárgához kék de lehet akár mintás szerintem ha igényes azzal semmi baj. Mindenképpen szép, jó minõségû alsót vegyél, mert mivel a csõgatyából kilóghat az egész is azért fontos h igényes legyen ne valami rondaság :)

Nézhetsz Zarában, H& M, ha többet is kiadsz érte akkor nagyon szép színes gatyái vannak pl Diesel-nek, Scoth & Soda-nak, Björn Borg-nak, én azokat hordom.

2013. ápr. 1. 19:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell, hogy kilátsszon az alsó. Amúgy egy feszülősebb csőgatya alá a férfi tanga a legkényelmesebb. :)
2013. máj. 30. 16:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én fehér tangát vennék fel, csak sajna 38 évesen már nem vehetek csőnacit magamnak a sörpocak miatt. A kölykeim is lebeszélnének róla. Bezzeg ha most lennék 16. :)
2014. ápr. 28. 02:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem srácok mért ragaszkodtok ehhez a stílushoz? :( csőnadrág? kilátszódott alsónaci? rózsaszín minden, hát nekem ez ne jön be... de ha neked ez jó akkor kék nadrághoz narancssárga vagy citromsárga esetleg zöld, sárga nadrág alá pedig zöld vagy kék...
2014. nov. 15. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!