Szerintetek van rá esély, hogy egy ilyen bugyi kevésbé üt át a ruhán, mint pl. egy sima tanga?
Figyelt kérdés
Szűk ruhára gondolok. Tangával próbáltam, picit a varrásnál átüt, de csak egész közelről. Ez a bugyi nem tanga, viszont varrás nélküli, szerintetek átütne?
2014. máj. 27. 10:45
1/6 anonim válasza:
Nézd már meg a képeket! Akkora Varrás van benne hogy bármin átüt.
2/6 anonim válasza:
Legtöbbször nem a varrással van a baj, hanem hogy bevág.
3/6 anonim válasza:
Vak vagy 1-es!
Csak a két láb közötti részén van varrás, máshol lézervágott.
Kérdező!
Nem üt át.
4/6 anonim válasza:
*ez meg még kisebb eséllyel:
5/6 anonim válasza:
Köszönöm kérdésed, nem vagyok vak. Te is írod hogy van rajta varrás.... -. - " pont hogy az is át tud látszodni.
6/6 anonim válasza:
Nekem van egy hasonló. Kíváncsiságból vettem meg egy kínai üzletbe.:) Az enyém ilyen gumis (latexes) és nem üt át, mivel nincs varrás rajta. Meglepően kényelmes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!