Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért kell szidni az olyan...

Miért kell szidni az olyan lányokat, akik nagyon vékonyak?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és főiskolás, jelenleg van egy barátom! A genetika úgy alkotott össze, hogy jóformán csont és bőr vagyok, homokóra alakkal és 180cm-sen. Eszek normálisan, csokit, nasit, főtt kaját, de sokan megszólnak, hogy jéé milyen vékony vagyok (nem jó értelemben)! Sok újságban és cikkben olvasom, hogy csak a kutyák játszanak csontokkal, gondolom azért, mert a népesség nagy többsége el van hízva és hogy könnyítsen a lelkükön, ezt találták ki! Igen, de mi van az olyanokkal, mint én, akik tök vékonyak? Mi csak a szidást kapjuk.... és nem direkt csinálom, szeretnék én is duci lenni, hiszen tényleg így van, ki szereti a csontokat? Jó, ne egy bulémiás csatakancára gondoljatok azért, de elég vékony vagyok... Lányok és fiúk, tényleg elítéltek minket ezért? A párkapcsolatomra is rossz hatással van, ugyanis már alig merek kimenni az utcára a barátommal, mert bennem van az, hogy úr isten, mit gondolhat az, aki szembe jön velem, mert már annyiszor megszóltak és a barátom előtt sem merek már vetkőzni és mutogatni magam, mert tényleg nem látom szépnek magam. És ezt ő is megsínli, ő is küzd a kilókkal, de ő a másik véglet, nem nagyon duci, csak van egy kis aranyos sörpocija :) Ha kapok a súlyomról kritikát, rögtön ideges leszek és nem eszek normálisan, így meg fogyok, de a barátommal is veszekedtem már erről... Hogy szerezhetném vissza az önbizalmamat, hogy a barátom se lássa rajtam, hogy "küszködök"? Egyre több a veszekedés emiatt, de nem tudom magam elengedni.. 1,5 éve vagyunk együtt, mindig is vékony voltam, de nem tudom mi lett az emberekkel, most sokan mondták a vékonyságot rám és ingerültebb lettem az elmúlt időkben... hogy küzdhetném le ezt?

2014. júl. 18. 16:48
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

A viasat3-mon ment egy sorozat: véznák kontra dagik. Keress rá a neten. Ott kb egészséges táplálkozásra tanítják meg az embereket. Akik ducik fogynak, akik vékonyak híznak.

Ha még ezek után is csak siránkozol akkor magadra vess.

A bulimia, és az anorexia pedig betegség. Mások előtt Ne mond már hogy ezt maguknak választják mert hülyének fognak nézni, mert ez nem így van.

2014. júl. 22. 13:26
 22/22 A kérdező kommentje:
Hát képzeljétek el, volt beállított étrendem, fél évig így éltem, aztán adtak étrend kiegészítőt, tornáztam is, mozogtam! 1 év alatt 5 kilót!!!! tudtam hízni, aztán meghalt nagyapám és leadtam 10et... na erre mit mondd a társaság? Pesten voltam vele ;) Nincs betegségem, kivizsgáltak, több helyen néztek, visszahíztam az eredeti súlyomat, tehát az 5 kilót! 5 kilóért szenvedjek úgy 1 évig, hogy közben nem is érzem jól magam, hogy állandóan mindent be kell tartanom?? Na nem... Nem tudnak velem mit alkotni, ez van! Hja és ehhez a magassághoz 5 kiló alig látszik, nekem nagyobb eredményre lenne szükségem! Azt mondták az orvosok, hogy fogadjam el, majd gyerek után lehet reménykedni! A bulímiát lehet kordában tartani, ha folyamatosan betartja a dolgokat, és a cikk alján oda van írva: a bulímia GYÓGYÍTHATÓ! Ha nem is teljes mértékben, de pszichológus segítségével örökre megszüntethető! És volt egy ismerősöm, aki bulímiával küzdött, nem kell bemutatni... :) Kemény dolog, de már 6 éve nincs baja, egyáltalán nincs nála tünet! :) Hja és már nem is jár pszichológushoz, természetesen visszaeshet, de amint érzi, hogy baj lesz, elmegy! Na kedves orvosira járó "nagyon okos" Cuncibogyó, erre mit írsz? :D
2014. júl. 22. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!