Miért kell szidni az olyan lányokat, akik nagyon vékonyak?
az életben 2 embernek kell megfelelned: magadnak és annak akivel leéled az életed!
nem ítélem el, hogy van egy szerelmes pár akik olyanok mint Timon és Pumba (bocs a durva példáért), ha szeretitek egymást szerinted másnak mi köze hozzá, hogy milyenek vagytok???
van még kérdés?
21F
Miért kell szidni az olyan lányokat akik nem vékonyak?
Miért kell szidni az olyan fiúkat akik felvállaltan szeretnek videojátékokkal játszani (értsd kocka)?
Miért kell szidni az olyan embereket akik más zenét hallgatnak mint mi?
Miért kell szidni az olyan embereket akiknek más a szexuális beállítottságuk?
Miért kell szidni az olyan embereket akiknek más a bőrszíne/kinézete mint nekünk?
Miért kell szidni az olyan embereket akik egy másik több ezer éves tündérmesét fogadnak el szent írásnak mint mi és egy másik képzeletbeli barátot tisztelnek istenükként mint mi?
Kapisgálod már? Azért mert az emberek idióták!
Hát először is ha kórosan sovány vagy, akkor lehetnek pajzsmirigy gondjaid. Tehát orvoshoz érdemes lenne elmenned.
Ha nincs benned hiba akkor pedig az elfogadás. Én a mérleg másik végén vagyok, aki pluszokkal küzd, nem megy a csontsoványság. De már úgy vagyok vele, hogy amit meg tudok tenni magamért azt megtettem. És innentől már nem hat meg ki mit néz ki belőlem. Aki ismer tudja, hogy állok ezzel így nem szekíroznak, a többek mellett meg elmegyek.
Nem érdemes magadra venni! Néz bele a tükörbe, eddig így jó voltál, mindenki szeretett így, random idegenek hadd káricsáljanak. Igen az elhízottak lelkén akarnak könnyíteni, a te károdra, ennek tudatában pedig röhögd ki őket és kész.
Na de jó, van értelmes kérdés is:)
Először is van valaki, akivel jó ideje együtt vagy, neki nyilván tetszel, ez azért adhat vmi erőt.
Amúgy azt tudom tanácsolni, hogy menj le egy kondi/fitness/edzőterembe, keress egy személyi edzőt, aki tud neked olyan étrendet, és edzést - mert az is kell összeállítani (nem csokit, meg nasit), amitől majd egy kis husi is felmegy rád.
Leírásod szerint ektomorf testalkat vagy, vagyis ún. hardgainer, akinek rohadt nehéz híznia. Valószínűleg olyasmit fog mondani az ember, hogy egyél napi kb 5-6gr/testsúlykg szénhidrátot, 1,5-2gr/tskg fehérjét, és normális mennyiségű zsírt, és el fogja mondani, hogy ezt milyen formában. Hidd el, az edzés is kelleni fog, és nem, nem leszel tőle nagy, csúnya, vaskos, kigyúrt csaj, hanem szép tónusos formás:)
Ne várj nagy csodát, több hónapba is bele fog kerülni, sőt 1-2 évbe is lehet.
Miért foglalkozol ostoba emberek kijelentéseivel?
Amúgy ezt: " Sok újságban és cikkben olvasom, hogy csak a kutyák játszanak csontokkal" tipikusan a nagyon kövér emberek szokták mondani, akik ezzel próbálják jobbnak beállítani magukat a náluk vékonyabb embereknél. Pedig nem ártana, ha tükörbe néznének és észrevennék az onnan visszanéző zsírdisznót...
Én a husisságom miatt nem érzem magam szépnek, de a párom mellett rájöttem, hogy csak neki akarok tetszeni, így már magamat is kezdi megszerettetni velem.
Csakis rá koncentrálj, és legyetek nagyon boldogok!
Ne mérgezd magad ilyesfajta idegeskedésekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!