Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért kell szidni az olyan...

Miért kell szidni az olyan lányokat, akik nagyon vékonyak?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és főiskolás, jelenleg van egy barátom! A genetika úgy alkotott össze, hogy jóformán csont és bőr vagyok, homokóra alakkal és 180cm-sen. Eszek normálisan, csokit, nasit, főtt kaját, de sokan megszólnak, hogy jéé milyen vékony vagyok (nem jó értelemben)! Sok újságban és cikkben olvasom, hogy csak a kutyák játszanak csontokkal, gondolom azért, mert a népesség nagy többsége el van hízva és hogy könnyítsen a lelkükön, ezt találták ki! Igen, de mi van az olyanokkal, mint én, akik tök vékonyak? Mi csak a szidást kapjuk.... és nem direkt csinálom, szeretnék én is duci lenni, hiszen tényleg így van, ki szereti a csontokat? Jó, ne egy bulémiás csatakancára gondoljatok azért, de elég vékony vagyok... Lányok és fiúk, tényleg elítéltek minket ezért? A párkapcsolatomra is rossz hatással van, ugyanis már alig merek kimenni az utcára a barátommal, mert bennem van az, hogy úr isten, mit gondolhat az, aki szembe jön velem, mert már annyiszor megszóltak és a barátom előtt sem merek már vetkőzni és mutogatni magam, mert tényleg nem látom szépnek magam. És ezt ő is megsínli, ő is küzd a kilókkal, de ő a másik véglet, nem nagyon duci, csak van egy kis aranyos sörpocija :) Ha kapok a súlyomról kritikát, rögtön ideges leszek és nem eszek normálisan, így meg fogyok, de a barátommal is veszekedtem már erről... Hogy szerezhetném vissza az önbizalmamat, hogy a barátom se lássa rajtam, hogy "küszködök"? Egyre több a veszekedés emiatt, de nem tudom magam elengedni.. 1,5 éve vagyunk együtt, mindig is vékony voltam, de nem tudom mi lett az emberekkel, most sokan mondták a vékonyságot rám és ingerültebb lettem az elmúlt időkben... hogy küzdhetném le ezt?

2014. júl. 18. 16:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

az életben 2 embernek kell megfelelned: magadnak és annak akivel leéled az életed!

nem ítélem el, hogy van egy szerelmes pár akik olyanok mint Timon és Pumba (bocs a durva példáért), ha szeretitek egymást szerinted másnak mi köze hozzá, hogy milyenek vagytok???

van még kérdés?

21F

2014. júl. 18. 16:51
 2/22 anonim ***** válasza:
74%
Én is vékony vagyok és tudod hogy oldom meg ezt a problémát? Nem foglalkozom vele. Voala.
2014. júl. 18. 16:52
 3/22 anonim ***** válasza:

Miért kell szidni az olyan lányokat akik nem vékonyak?

Miért kell szidni az olyan fiúkat akik felvállaltan szeretnek videojátékokkal játszani (értsd kocka)?

Miért kell szidni az olyan embereket akik más zenét hallgatnak mint mi?

Miért kell szidni az olyan embereket akiknek más a szexuális beállítottságuk?

Miért kell szidni az olyan embereket akiknek más a bőrszíne/kinézete mint nekünk?

Miért kell szidni az olyan embereket akik egy másik több ezer éves tündérmesét fogadnak el szent írásnak mint mi és egy másik képzeletbeli barátot tisztelnek istenükként mint mi?

Kapisgálod már? Azért mert az emberek idióták!

2014. júl. 18. 16:52
 4/22 Kerida válasza:

Hát először is ha kórosan sovány vagy, akkor lehetnek pajzsmirigy gondjaid. Tehát orvoshoz érdemes lenne elmenned.

Ha nincs benned hiba akkor pedig az elfogadás. Én a mérleg másik végén vagyok, aki pluszokkal küzd, nem megy a csontsoványság. De már úgy vagyok vele, hogy amit meg tudok tenni magamért azt megtettem. És innentől már nem hat meg ki mit néz ki belőlem. Aki ismer tudja, hogy állok ezzel így nem szekíroznak, a többek mellett meg elmegyek.

Nem érdemes magadra venni! Néz bele a tükörbe, eddig így jó voltál, mindenki szeretett így, random idegenek hadd káricsáljanak. Igen az elhízottak lelkén akarnak könnyíteni, a te károdra, ennek tudatában pedig röhögd ki őket és kész.

2014. júl. 18. 16:54
 5/22 anonim válasza:
Én csak akkor "szidom" úgymond őket, ha hánytatják, meg mindenféle kínzásnak vetik alá magukat. Mert teljesen felesleges, és mindenki maradjon az eredeti testformájánál. Csontozat és génfüggő ugye, hogy kinek mi a normál állapota. Aki szeret, és normális ember, az úgysem emiatt fog elhagyni... vagy ha igen, akkor bizony nem normális ember, hanem felszínes, és soha nem is szeretett igazán. Láttam már pár nádszál, vagy épp nagyobb darab hölgyet is, akik gyönyörűek voltak.
2014. júl. 18. 16:55
 6/22 anonim válasza:
Vékony vagy és lány és van barátod is, akkor könyörgöm ne nyavalyogj. Én nagyon vékony fiú vagyok és rengeteg lány csúfol, nyominak nevez, persze az senkit sem érdekel, hogy nem tudok hízni és szegények is vagyunk alapból, hogy úgy éljünk,hogy elhízzak. Ilyen a genetikám, mégis a lányoknak csak az izmos vagy hájas fiúk kellenek, a gizda az már gáz.
2014. júl. 18. 16:55
 7/22 anonim válasza:

Na de jó, van értelmes kérdés is:)

Először is van valaki, akivel jó ideje együtt vagy, neki nyilván tetszel, ez azért adhat vmi erőt.

Amúgy azt tudom tanácsolni, hogy menj le egy kondi/fitness/edzőterembe, keress egy személyi edzőt, aki tud neked olyan étrendet, és edzést - mert az is kell összeállítani (nem csokit, meg nasit), amitől majd egy kis husi is felmegy rád.

Leírásod szerint ektomorf testalkat vagy, vagyis ún. hardgainer, akinek rohadt nehéz híznia. Valószínűleg olyasmit fog mondani az ember, hogy egyél napi kb 5-6gr/testsúlykg szénhidrátot, 1,5-2gr/tskg fehérjét, és normális mennyiségű zsírt, és el fogja mondani, hogy ezt milyen formában. Hidd el, az edzés is kelleni fog, és nem, nem leszel tőle nagy, csúnya, vaskos, kigyúrt csaj, hanem szép tónusos formás:)

Ne várj nagy csodát, több hónapba is bele fog kerülni, sőt 1-2 évbe is lehet.

2014. júl. 18. 16:56
 8/22 anonim ***** válasza:
Nem csak te vagy ezzel így nem csak a vékonyakat kritizálják...az emberek szidják a ducikat aki kövér ledisznózzák le bálnázzák aki vékony le csontkollekciózzák...mit kell a sok barommal foglalkozni??? Ha a barátodnak megfelelsz így akkor miért érdekel más véleménye? Mindenki olyan amilyen ugyan úgy lehet egy teltebb nő is szép csinos szexi és egy vékony magas nő is lehet vonzó szép szexi mindenki tetszik valakinek akármilyen az alkatod...
2014. júl. 18. 16:57
 9/22 anonim ***** válasza:
69%

Miért foglalkozol ostoba emberek kijelentéseivel?

Amúgy ezt: " Sok újságban és cikkben olvasom, hogy csak a kutyák játszanak csontokkal" tipikusan a nagyon kövér emberek szokták mondani, akik ezzel próbálják jobbnak beállítani magukat a náluk vékonyabb embereknél. Pedig nem ártana, ha tükörbe néznének és észrevennék az onnan visszanéző zsírdisznót...

2014. júl. 18. 17:03
 10/22 anonim ***** válasza:

Én a husisságom miatt nem érzem magam szépnek, de a párom mellett rájöttem, hogy csak neki akarok tetszeni, így már magamat is kezdi megszerettetni velem.

Csakis rá koncentrálj, és legyetek nagyon boldogok!

Ne mérgezd magad ilyesfajta idegeskedésekkel :)

2014. júl. 18. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!