Ismertek olyan lányt/nőt, aki minden smink és egyéb szépítés nélkül, természetes valójában tényleg nagyon szép?
Mert szerintem ez nagyon-nagyon ritka.
Én például egyet sem ismerek.
Második vagyok.
Ja, és meg sem említettem a természetes hajszínt mindenféle vasalás és sütés nélkül, mert annál szebb úgysincs, a normális fazonú (tehát nem dzsungel, nem megrajzolt, nem vékonyra szedett) természetes szemöldököt, és a természetes bőrszínt.
25 alatti lányok, akik nincsenek elhízva, mind szépek.
40 felett viszont ritkán látni szép nőt.
Nem a szépségükkel van a probléma, hanem a sok média által átmosott agyú birkával, aki már csak a természetellenes dolgokban képes szépséget találni.
És igen, ismerek nem kevés szép lányt, nőt, aki ébredés után, kócosan, smink nélkül sokkal szebb - és nem csak azokra igaz, akikkel előtte szex is volt. :D
Az egyetlen "beavatkozás" ami szerintem sokat tud dobni egy pofin, a szemöldökszedés, ha valakinek nagyon bozontos és összenőtt szemöldöke van. De ezt azért még nem sorolnám egy kategóriába azzal, ha valaki kiló vakolattal, színnel és ragaccsal van összemázgálva. Az is lehet szép és érdekes, de nem azt nevezném valódi szépségnek.
Én most nem rossz indulatból írtam,hogy nem ismerek egy igazán szép nőt sem.
Ez nem azt jelenti,hogy mindenki csúnya.
Önmaga nemében mindenki szép,de olyat tényleg nagyon keveset látni,szerintem,aki a klasszikus értelemben vett szépség,nőies,tiszta,harmonikus arcvonásokkal,szép arcbőrrel.
Még a modellek között is kevés van,aki smink nélkül is igazán szép.
Értitek,milyen szépségre gondolok?
Egyébként lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!