Szerintetek ez természetes mell vagy plasztikázott?
Tuti nem igazi, és nem azért, mert fel van nyomva.
Én sovány vagyok, mint ez a csaj, nagy mellem van, és emiatt nagy hátam is. Ha természetesen nagy valakinek a melle, akkor izmos, nagy háta is van hozzá, hogy meg tudja tartani. Akiknek plasztikázzák, azoknak viszont nem épül hozzá izomzat.:)
26N
2-es: jó, hogy ilyen normális hangnemben vagy képes válaszolni az embernek.:)
kérdező, természetesen nem baromság, biztosan vannak kis hátú emberek nagy mellel (kérdés, mit érez ő nagynak, és mit érez nagy hátnak.:D), de ez egyáltalán nem gyakori, hiszen tényleg kell hozzá izomzat.
Ez alkati kérdés, és szerintem sem függ össze szorosan a hát és a mell méret. De a gerinc izomzatnak kell elbírni.
Melltartó is sokat alakíthat egy nő mellén.
Én azt mondom ,hogy egy melltartó nélküli képről simán el lehet dönteni, hogy plasztikázott e. De melltartós képnél már nem merném rámondani.
Ez tuti természetes, csak jól feltolta őket a nyakába.
Egyébként létezik nagy mell keskeny háthoz, pl nekem.
(70E-75D, szabásfüggő, a hátam mindössze 69cm, a mellem meg 90cm)
"Ha természetesen nagy valakinek a melle, akkor izmos, nagy háta is van hozzá, hogy meg tudja tartani."
Ezt meg honnan vetted? Nettó butaság, én vagyok rá az élő példa.
a biológia óráról, mondom, szerintem te nem látod elég nagynak a hátadat, vagy pedig nagy mellnek nevezed a melled, pedig nem is nagy.
és te honnan vetted, hogy ha van valami alól két-három kivétel, akkor már a szabály sem él? :D
ebből nem lehet megmondani, de valószínűbb, hogy kamucici.
persze nem kizárható, hogy valódi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!