Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép a szemem? (Kép)

Szerintetek szép a szemem? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

Sokan mondják hogy nem szép,csakmert nem egyszínű:|:(

Szerintetek?:(

2014. júl. 10. 15:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem mentem én sehova, csak rákattintottam egy kérdésre (tudod, sajnos a kérdésből nem derül ki, hogy a kérdező egy buta kis liba, aki itt hajt bókokra). A szellemi képességed pedig tökéletesen megmutatkozik az írásképedből, úgyhogy ne is próbálj meggyőzni az ellenkezőjéről. Akárhányszor ide írsz, csak az én elképzelésemet támasztod alá.
2014. júl. 11. 16:59
 12/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó:

Te nem tudod hogy ki vagyok én/mit gondolok/mit miért teszek:')

Te úgy alkotsz rólam véleményt hogy közben nem is ismersz és ez nagyon undoritó:') Dehát ez a 21.század,mindegy..

Hülye liba?-Képzeld el drágaságom hogy 4,9 az átlagom és a városunk 2. legjobb gimnáziumába járok,tehát nem vagyok hülye:) De ezt te honnan is tudhatnád,miközben nem ismersz?:')

Előbb gondolkodj el magadon és azon hogy mit írsz:)

Te egy konfliktust "táplálsz" de elmondom neked hogy a Gyakorikérdések NEM erre való;)

Nekem mindegy hogy hányszor próbálsz """beoltani""" ,úgyis Te fogsz kijönni belőle rosszul:) De nekem mindegy:) Én jól szórakozok rajtad:D:)

2014. júl. 12. 01:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Akkor mindkettőnknek megvan a szórakozása, ez remek!
2014. júl. 12. 10:30
 14/21 A kérdező kommentje:

Örülök neki ha boldog vagy:)

Csak tudod annyi lenne még a mondanivalóm,hogy a Gyakorikérsések.hu nem erre való:') De ezt már leírtam,de úgylátszik lekell mégegyszer:")

Vagy ha lenne egy kis eszed (látod milyen vicces hogy pont Te voltál az,aki lebutázott,közben meg te vagy ilyen ostoba?:')),akkor írnál inkább privátba,hamár ennyire érdekel az életem:') (Mert azzal foglalkozol,miközben (remélhetőleg) van sajátod is)

:')

2014. júl. 13. 00:56
 15/21 anonim ***** válasza:

Jaj már, senkit nem érdekel ennyire az életed, még azt se, akinek most visszaírkálsz felháborodottan. Beírt valamit, kész, nem mindegy? Nem ismered, ez meg az internet, egy szomáliai kalóz feka is beírhatna, pont leszarnám a haszontalan választ, a hasznosat venném észre oszt kész. Nem hogy még elkezdjem leírni, hanyas tanuló vagyok, meg hova járok iskolába. Ehhez semmihez nincs köze, tudod?

Túlreagáltad.

2014. júl. 13. 19:05
 16/21 A kérdező kommentje:

Szar az élet fogyatékosan,mi?:c

Részvétem:')

2014. júl. 14. 00:47
 17/21 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű a szemed :O nekem nem az hisz nekem barna és nekem napon zöld beütése van a szobában meg feketés beütése van :S de neked gyönyörű szemed van *o*
2014. júl. 17. 15:10
 18/21 anonim ***** válasza:

szerintem amúgy szép, de lehet, hogy csak a kép miatt:)

legalább nem tök általános barna

2014. júl. 17. 15:43
 19/21 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű szép,ha nekem ilyen lehetne...
2014. aug. 19. 22:49
 20/21 M.B.K. ***** válasza:
Nem szép,hanem gyönyörű ^^
2014. szept. 8. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!