Szép ha olyan szeme van valakinek hogy színátmenetes? (természetesen ilyen a szemem, nem kontaklencse) úgy értem hogy kékkel kezdődik aztán zöld és sárga és egy picit barna legbelül.14/L
Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 22:53
1/6 anonim válasza:
Képet tudsz küldeni? Olyat ami hasonlít a tiedre :)
2/6 anonim válasza:
centrális heterokrómia
papámnak van ilyen
nekem nem tetszik annyira, csak úgy, mint a barna szemek. ettől függetlenül szép, persze! minden egészséges szem szép! :)
3/6 anonim válasza:
Egy hasonló képet vagy netán a szemedről egy képet küldhetnél, mert van olyan, ami nagyon szép tud lenni, és különleges.
4/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen. Kívül kék, befelé zöld, a pupilla körül pedig csillag alakban sárga.
Nekem tetszik, elégedett vagyok vele.
Biztosan szép a Tiéd is :)
5/6 anonim válasza:
Nekem tetszik, az én szemem is ilyen.
6/6 anonim válasza:
Egyik osztálytársamnak van a barnászöldes szemében egy nagyon világoskék "szelet", szerintem nagyon szép :) Szeretem a különleges szemszíneket, az enyém sötétzöld kívül és belül meg sárgás-zöldes, nem átmenetes meg semmi, de szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!