Szerintetek szép a szemem? (Kép)
Első:)
Senki sem kérte hogy gyere ide:) Amíg nem tudsz normálisan válaszolni,addig ne gyere ide:) Gondolkozz már el egy kicsit:D-Ha azt mondjátok hogy ronda,akkor elfogadom:) Ezzel a "fantáziával" szerintem fordulj orvoshoz:)
Másodiknak köszönöm:)
Mindig ilyen képet nyom be, akit az érdekel, hogy szép-e a szeme... Elárulom, hogy az arcoddal való összhatás számít. Még a világ legrondábbjának a szeme is gyönyörű, ha csak azt fényképezi le. Márpedig az életben senki nem fogja csak a szemed látni, az arcod nélkül.
Másik: Semmi baj a szemed színével, minden szemszín szép. Aki ezt mondta, az egy gyökér.
Kedves kérdező: ne várjál más hangnemű választ egy tipikusan olyan kérdésre, aminek semmi valóságalapja és csak az a célja, hogy ajnározzák itt egy kicsit az idegenek. Bocs, de ez ultragáz. A szomorú szmájlikkal egyetemben.
1es voltam
Első:
Nem ajnározni akartam magamat,hanem kíváncsi voltam a véleményetekre:) De pont Te leszel az az ember,aki tudja hogy én mit gondolok/miért rakom ki a képet?!:D:)
És ha neked problémád van,akkor nem kell idejönni:)
Ki kérte hogy gyere ide?:D-Senki:)
Van már ígyis elég gyökér ezen az oldalon;)
Többieknek köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!