Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy év alatt elérhetem ezt az...

Egy év alatt elérhetem ezt az alakot?

Figyelt kérdés

Kb így nézek ki most:

[link]

Ilyen alakot szeretnék:

[link]

Elérhetem egy év alatt?

Diéta szükséges, vagy elég a sport?

Otthon is elvégezhető gyakorlatokkal megoldható, vagy kéne a konditerem?

Kb hány kg-t kéne leadnom?

(170cm vagyok)

2014. júl. 5. 22:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Simán elérhető.

Ha mindkettőt csinálod,akkor szerintem hatákonyabb.

Én most egy ideje a 90napos diétát csinálom. 3hét alatt -3 kiló és csak most kezdtem el a kondit,csak futó padozok.Szerintem ha eltudsz menni futni vagy biciklizni,akkor nem kell a kondira költeni.

2014. júl. 5. 23:05
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget :)

Kondizni sajnos nincs lehetőségem, futni, biciklizni amég tart a jó idő, igen.

Mennyire komoly diétát kéne elkezdeni?

Mit fogyaszthatok, és mit nem?

2014. júl. 5. 23:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Kocogás, biciklizés, fekvőtámasz, húzódzkodás ahol van rá mód, hasprés, és kemény diéta, van aki hal saláta és víz kombót alkalmaz csakis kizárólag. hónapok leforgása alatt úgy lemennek a kg-k hogy magad is meglepődsz.

Terembe azért nem mondom hogy menj el, mert egyrészt megtalálható a természetben minden olyan eszköz amivel formálni tudod magad.

Pl parkban, rátámaszkodsz egy padra és leengeded magad(tolódzkodás) vagy felrakod a lábaid, és úgy fekvőtámaszozol.

Ez mind ingyen van, és akkor végzed el amikor kedved és időd engedi, edzőterem nélkül is lehet jól kinézni, de ha gondolod és látod magadon a változásokat, mehetsz oda is.

Hangsúlyozom, a tiszta minőségi kaja, fontosabb mint az edzés

22F

2014. júl. 5. 23:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Az ilyen 90 napos baromsagokat felejtsd el. Nem arra való hogy sportolj mellette...

Szalkasító diétanak nézz utana. A builder.hu oldal jó ott olvasgass.

Ehhez a testhez kb csaj fogynod kell,izmosodni nem nagyon szóval konditerem nem kell.

2014. júl. 5. 23:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja meg azt kell megértened hogy PONT ÍGY sose fogsz kinézni.

Magadból hozd ki a maxot.

2014. júl. 5. 23:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Jól meggondoltad te ezt a fogyást? Bocs, hogy ezt írom, de szerintem az első képen lévő lány sokkal szebb, csinosabb, mint a 2. Egyáltalán nincs elhízva, egyszerűen csak természetesen telt, nőies alkata van, ami nagyon szép szerintem. Ha neked is ilyen alkatod van, szerintem kár elrontani fogyással. De ha nagyon akarod és ettől jobban érzed magad, akkor nyugodtan fogyjál, nem akarok beleszólni a dolgodba, csak leírtam a véleményem. :) 23/f
2014. júl. 5. 23:53
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Nem ártana fogynom, már a párom is tett rá utalásokat, hoyg egy 10-es lemehetne.

Csak sajnos szívbeteg, magnézium és vashiányos vagyok, és félek a mindenféle szuperdiétáktól...

2014. júl. 5. 23:55
 8/10 anonim ***** válasza:

A "női szuperdiétak" BAROMSAGOK! Rossz hatasfokúak es arra jók hogy lemenjen minimalis haj rengeteg izommal és vízzel majd visszahízz..

Figyelj arra hogy elég fehérjét és zsírt vigyél be,a kalória és sz3nhidratbeviteled szorítsd le. Emellett igyal sokat és sportolj.

ENNYI.

2014. júl. 5. 23:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem irreális mert mindkét képen körte alkató csaj van. Hogy hány kg a különbség azt nehéz megtippelni, 10 és 20 között valahol, tehát fél év is elég. Sport nem elég, diéta mindenképp kell, és ebben a tartományban a sport is (mivel ez nem annyira sportos alkat amit linkeltél nem kell feltétlenül kondi, Péntek Enikő videóit ajánlom + futást felváltva, heti 1-2 nap szünettel). Diétához olvasd el a Sárga Kapszula című könyvet, netről letölthető.
2014. júl. 6. 00:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Főleg ilyen egészségügyi problémák mellett kerüld a sziperszupi diétákat. Semmit nem érnek, csak jojózik tőle az ember, mert az a négy kiló ami lemegy egy hét alatt ugyanannyi idő alatt vissza is megy.

Diétához kérd dietetikus segítségét, ők tudják a dolgukat.

2014. júl. 6. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!