165cm/66kg szerintetek ez sok? 72röl indultam, még jopár kilot szeretnék fogyni, lány vagyok
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 12:51
1/5 anonim válasza:
Jajj, hagyjuk már ezeket a kérdéseket!!!!!!!!
Lent van egy hasonló...:S:S
IGEN! SOK!!! na.
2/5 anonim válasza:
látatlanba azt mondanám, hogy legalább egy 8-10 kg, amit még lehetne leadni
4/5 anonim válasza:
Hát talán ha 6 kg-t leadnál akkor lennél Pont jó. De látatlanba tényleg nehéz, mert a súly függ pl. a csontozattól is. Én vékony csontozatú vagyok és 48 kg-val teljesen átlagos testalkatú, míg a szomszéd lány ugyanolyan magas mint én és 68 kg, de én -a magam súlyából kiindulva- max 58-nak néztem. Vagyis a mérleg szerint talán sok a súlya, de kinézetre egyáltalán nem. Amúgy milyen diétával sikerült lefogynod?
5/5 A kérdező kommentje:
reggel 8elött nem eszem semmit és 6után sem,napközben nem eszem magam halálra csak addig amig nemérzem h televagyok és keveset eszem
2010. jan. 6. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!