Tik járnátok egy ilyen lánnyal?
Nos 21 éves vagyok,megismertem egy lány konkrétan a unokatesom osztálytársa és hát álliítolag a lány akar valamit és teljesen tanácstalan vagyok hogy járjak e vele.
Pénteken voltunk egy házibuliba az a o bandája volt engem csak meghívtak úgy de mindenki tudja hogy a lány miatt hívtak meg...és hát elégge berúgtunk foleg o...volt is ez amaz de nem emlékszik rá és egyut is aludtunk de volt semmi olyan,jo volt vele meg minden nem tudom,leírom milyen csaj ez :
-elégge gyerekes tud lenni de tud normális is lenni mivel sokat írunk fbn és nagyon lehet vele hulyulni es rendesen beszélni is
-elejen szégyellos volt ami a barátai szerint nem vall rá mivel o elegge nagyszajú,bátor és minden fiu barátjával úgy viselkedik hogy az ember azt hinné hogy járnak még a legjobb barátnoje pasijaval is de monták nekem hogy semmi sincs neki egyik gyerekkel se...de mind1 nem tudom mit gondoljak errol
-bulizni imad...minden hétvgen a bulikba van...a fene tudja mit csinal
de a unokatesom szerint nagyon normalis lány csak hogy szeret élni
szerintetek járjak vele?
Ezt neked kell tudni.
Én semmiképp nem járnék ilyen csajjal. Nekem nem kellenek a bulizós, nagyszájú csajok. Láttam már eleget... szerintem elég undorítóak. Én inkább a tanult, okos, értelmes, aranyos lányokat szeretem, akik buli helyett tanulnak, sportolnak, dolgoznak és a többi... amivel viszik is valamire az életben, haszna van. Akiknek a szórakozás a túrázás, kirándulás, és hasonlók. Nekem ez jön be, nem a bulizós, piás, mindig mással smárolós, megbízhatatlan csajok.
Ne félj, ha elolvassa ezt a kérdést, megoldódik magától a probléma. Töketlen vagy, határozatlan. Komolyan vadidegenek válasza kell, hogy járj-e a csajjal vagy sem?
Úgy fogalmazol, mint egy falun nevelt 5 éves.
Ráadásul más szemében a szálkát, sajátodban a gerendát... te is ugyanúgy partiztál, berúgtál, vele aludtál, és gyerekes vagy.
De hogy megnyugodjon a lelked és választ is kapj: ha nem menekül még visítva előled, akkor szerintem zsák a foltját, legyetek boldogok! De talán jól jársz, ha a saját életedben megtanulsz egyedül döntéseket hozni, jól jöhet még... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!