Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kezdek igénytelenné válni? N

Kezdek igénytelenné válni? N

Figyelt kérdés

Azelőtt két naponta mostam a hajam, állandóan sminkeltem (erőse fedésű alapozó, és miegymás), folyton vettem valamit.

Most, hogy összeköltöztem a barátommal, teljesen leálltam a sminkkel, heti kétszer mosok hajat, és nem vásárolok felesleges dolgokat, csak ha kell valami.

Félek, hogy elindultam az eligénytelenedés lejtőjén, ami miatt a pasik lecserélik a mackónadrágos barátnőjüket egy tip-top bigére.

Mielőtt valaki megkérdetné, nem híztam el :D

Ideje lenne visszaváltanom, nem?

2014. jún. 28. 23:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%

"A férfiak nem szeretik az erős sminket"

Van az az erős smink amit már rondának tartok, de annak nagyon extrémnek kell lennie, nem is tudom, hogy valaha találkoztam volna hétköznap ilyennel. Az "erős" egy pontatlan kifejezés, finoman szólva elég nagy eltérés van abban, hogy kinek mi az erős.

Van olyan férfi aki utálja a sminket, van aki meg nem szereti a hiányzó sminket. Szerintem kb. 50-50%. És persze olyannal is találkoztam, aki szóban nem szereti, gyakorlatban meg mégiscsak az a nő tetszik neki aki sminkelve van.

Én mindig szerettem ha a barátnőmet látom smink nélkül is. Attól meghittebb lesz a kapcsolat. De többnyire azért legyen sminkelve, mert úgy vonzóbb.

2014. jún. 29. 00:20
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

Ha szép a bőröd, nem volt erős sminked korábban sem, egy napokkal később mosol hajat mint eddig, az nem nagy változás szerintem.

Az meg, hogy nem vásárolsz felesleges dolgokat, az inkább csak előny, mint hátrány. Mi értelme megvenni valamit, ha alig használod és utána kidobhatod?

2014. jún. 29. 00:22
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

" nem vásárolok felesleges dolgokat "

Ez nagyon dicséretes dolog, és példaerejű, követendő.

2014. jún. 29. 00:28
 14/16 anonim ***** válasza:
87%
Én hetente mosok hajat, és csak akkor sminkelek, ha megyünk valahová társaságba. Ha valaki anélkül is szép, akkor felesleges napi szinten összekenni az arcát. Ez egyáltalán nem igénytelenség.
2014. jún. 29. 00:32
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
Egy normális férfi különbséget tud tenni az utcai, alkalmi és az otthoni öltözet között és nem várja el a nőjétől, hogy full sminkben, testhezálló miniben és tűsarkúban legyen otthon és mondjuk ebben a szerelésben végezze a házimunkát (persze, a szexuális életeteket feldobhatja egy ilyen, de állandóan kivitelezhetetlen). Mivel én sokat vagyok otthon arra igyekszek figyelni, hogy jól álljanak rajtam azok a melegítők, mert abból is vannak nagyon szép darabok, ne egy szakadt foltos póló legyen rajtam, ilyesmi. otthon is lehet jól kinézni, sőt vannak boltok, amik kifejezetten ilyen ruhákra szakosodtak.
2014. jún. 29. 00:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az öltözködésen több múlik. Ez amiket leírtál minimális változás, nem befolyásol semmit. A barátodat meg te ismered, te tudod hogy elvárja-e hogy otthon is magassarkúban és sminkben tálald a vacsoráját, vagy mackónadrágban és ébredés után is te vagy neki a legszebb.
2014. jún. 29. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!