Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kezdek igénytelenné válni? N

Kezdek igénytelenné válni? N

Figyelt kérdés

Azelőtt két naponta mostam a hajam, állandóan sminkeltem (erőse fedésű alapozó, és miegymás), folyton vettem valamit.

Most, hogy összeköltöztem a barátommal, teljesen leálltam a sminkkel, heti kétszer mosok hajat, és nem vásárolok felesleges dolgokat, csak ha kell valami.

Félek, hogy elindultam az eligénytelenedés lejtőjén, ami miatt a pasik lecserélik a mackónadrágos barátnőjüket egy tip-top bigére.

Mielőtt valaki megkérdetné, nem híztam el :D

Ideje lenne visszaváltanom, nem?

2014. jún. 28. 23:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%

2 naponta hajmosás nem jó! zsírosabb lesz a hajad tőle...

ha neked és a párodnak ez az új életmód megfelel akkor nyugodtan tégy így :)

2014. jún. 28. 23:51
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

Én nem vakolom az arcom erős alapozókkal, heti háromszor mosok hajat, nem vásárlok felesleges dolgokat és nincs mackónadrágom.

Igénytelen-e vagyok?

2014. jún. 28. 23:51
 3/16 anonim válasza:
29%
még nem, de 1-2 év és az leszel...
2014. jún. 28. 23:55
 4/16 anonim ***** válasza:
65%

Soha nem sminkelek. A férfiak nem szeretik az erős sminket, a nők egymás miatt sminkelnek ;)

Heti kétszer mosok hajat, és otthon kényelmes melegítőben vagyok.

Nem tartom igénytelennek magam.

2014. jún. 28. 23:57
 5/16 anonim ***** válasza:
2014. jún. 29. 00:03
 6/16 anonim ***** válasza:
65%
Te is, kedves utolsó, hogy képes voltál visszakeresni.
2014. jún. 29. 00:06
 7/16 anonim ***** válasza:
79%

" nők egymás miatt sminkelnek"

véletlenül az ostoba tinilány helyett azt írtad, hogy nők!!

csak kezdesz normálissá válni.:) egyébként nem kell félóránként kiírni a kérdést! még betehetnéd a Szépség kategóriába is, bár nem akarok ötleteket adni:D

2014. jún. 29. 00:08
 8/16 anonim ***** válasza:
52%
Nem így ismert meg. Hogy 2 vagy 3 naponta mosol hajat az gondolom amúgy se látszik. De hogy erős smink után egyáltalán nem sminkelsz az annál inkább nagy változás. Igen, nem lenne meglepő, ha a barátod egy idő után kevésbé lenne szenvedélyes veled.
2014. jún. 29. 00:09
 9/16 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, rosszul fogalmaztam. Nem használtam erős sminket, csak alapozót és szempillaspirált. Az alapozóm viszont elég erős fedésű volt az akkori problémás bőröm miatt. Most már egyetlen pattanásom sincs, hála az égnek, így feleslegesnek érzem.

Hogy mikor van rajtam szempillaspirál, és mikor nincs, azt nem igazán tudja megállapítani.

2014. jún. 29. 00:13
 10/16 anonim válasza:
82%

Nem hiszem hogy attól nő egy nő ha csak passzos cicanadrágba,alapozóba merülve és friss hajjal mutatkozik minden pillanatban. Otthon minek smink és divatruci?

Párod sem úgy öltözik otthon szerintem, mint aki most lépett ki a divatlapból.

Nem vagy igénytelen csak kezdesz felnőni.

2014. jún. 29. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!