Kezdek igénytelenné válni? N
Azelőtt két naponta mostam a hajam, állandóan sminkeltem (erőse fedésű alapozó, és miegymás), folyton vettem valamit.
Most, hogy összeköltöztem a barátommal, teljesen leálltam a sminkkel, heti kétszer mosok hajat, és nem vásárolok felesleges dolgokat, csak ha kell valami.
Félek, hogy elindultam az eligénytelenedés lejtőjén, ami miatt a pasik lecserélik a mackónadrágos barátnőjüket egy tip-top bigére.
Mielőtt valaki megkérdetné, nem híztam el :D
Ideje lenne visszaváltanom, nem?
2 naponta hajmosás nem jó! zsírosabb lesz a hajad tőle...
ha neked és a párodnak ez az új életmód megfelel akkor nyugodtan tégy így :)
Én nem vakolom az arcom erős alapozókkal, heti háromszor mosok hajat, nem vásárlok felesleges dolgokat és nincs mackónadrágom.
Igénytelen-e vagyok?
Soha nem sminkelek. A férfiak nem szeretik az erős sminket, a nők egymás miatt sminkelnek ;)
Heti kétszer mosok hajat, és otthon kényelmes melegítőben vagyok.
Nem tartom igénytelennek magam.
" nők egymás miatt sminkelnek"
véletlenül az ostoba tinilány helyett azt írtad, hogy nők!!
csak kezdesz normálissá válni.:) egyébként nem kell félóránként kiírni a kérdést! még betehetnéd a Szépség kategóriába is, bár nem akarok ötleteket adni:D
Azt hiszem, rosszul fogalmaztam. Nem használtam erős sminket, csak alapozót és szempillaspirált. Az alapozóm viszont elég erős fedésű volt az akkori problémás bőröm miatt. Most már egyetlen pattanásom sincs, hála az égnek, így feleslegesnek érzem.
Hogy mikor van rajtam szempillaspirál, és mikor nincs, azt nem igazán tudja megállapítani.
Nem hiszem hogy attól nő egy nő ha csak passzos cicanadrágba,alapozóba merülve és friss hajjal mutatkozik minden pillanatban. Otthon minek smink és divatruci?
Párod sem úgy öltözik otthon szerintem, mint aki most lépett ki a divatlapból.
Nem vagy igénytelen csak kezdesz felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!