Nagyon rossz ez az arány?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el fogyókúrázni, de előtte még lemértem a mell-derék-csípő arányt 85-70-95 cm. Szerintetek nagyon borzalmas? Hány cm-re mondanátok azt hogy szép alak?2014. jún. 25. 10:22
1/7 anonim válasza:
esetleg képet mutatsz róla? így nehéz elképzelni
2/7 anonim válasza:
A szép alak nem centire megy, hanem arányosságra. Lehet egy 100-70-100 centis alak is szép ugyan olyan mértékben, mint egy 90-60-90-es (ez az én értékrendem).
A te alkatod szerintem körte, ami kicsit aránytalanabb, de attól még lehet szép. Nyilván ezt kép alapján tudnánk eldönteni...
3/7 anonim válasza:
Nem a centi a lényeg, hanem a különbség! Minél nagyobb a különbség a derékbőség és a másik két méret között, annál vonzóbb és nőiesebb az alak. Ezért kell vigyázni a gyors fogyókúrával, mert lecsoffaszthatja a mellet-popsit. Inkább jógázz, az karcsúsítja a derekat - az 1000 más jótékony hatás mellett!
4/7 anonim válasza:
Nem olyan durva, én alkatom kicsit karcsúbb de a tiéd is biztos szép
6/7 anonim válasza:
Te komolyan számokban méred magad? Szerinted ki a fenét érdekelnek a számaid?
Ne legyél túl zsíros és legyél formás.
Ennyi.
Nem méregetni kell hanem tükörbe nézni.
7/7 anonim válasza:
kép nélkül csak tippet mondom:jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!