166 cm és 48kg. Rossz arány?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 11:39
1/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, csak felszedtem 2 kilót.Sokan szidnak, hogy úristen de gebe vagy, mások szerint pont jó.Ha nem diéta és egyebek miatt, hanem genetikailag vagy ilyen, akkor nincs gond.Egyél rendesen és egészségesen és sportolj.
2/9 anonim válasza:
Igen. Ha ilyen mélységben ekkora súly nehezedik rá, az azt jelenti, hogy a búvár nem vízben merül.
3/9 anonim válasza:
Ehhez kép kellene igazából, de ránézésre nekem kevésnek tűnik. De ha neked így jó...
4/9 anonim válasza:
Én is kb. ennyi vagyok, szerintem jó :))
5/9 anonim válasza:
akkkor én mitt szoljak 165cm és 44kg vagyok!és nem tudok hízni nálunk ez genetika!!mindenki vékony a családban!!
6/9 anonim válasza:
Én 170 vagyok és 49 kiló, genetikailag vékony, és szuperül érzem magam, úgyhogy teljesen jó vagy Te is! :9
7/9 anonim válasza:
Nem rossz, én 160/60 vagyok, na ez a rossz.
Én is most fogyózom, nekem is 48kg vagy 50 az álmom. Remélem el is érem.
Amúgy ne szégyelld, ha vékony vagy, más ölni tudna érte... :D Öltözz bátran rövidebb nadrágba, szoknyába, ruhába, strandon viselj bátran bikiniket! :)
9/9 anonim válasza:
Soványnak számítassz! Van egy olyan valami, ami alapján meg lehet állapítani, hogy sovány, megfelelő vagy elhízott vagy. Magasság+súly. Te sovány vagy! Én is! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!