Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek fotómodell?

Szerintetek lehetek fotómodell?

Figyelt kérdés
Elég alacsony vagyok 150cm/50kilo! sok fotós ismerősöm mondta, hogy az alakom és az arcom tökéletes a fotózáshoz, nem vagyok deszka, és nem vagyok dagi sem! Viszont nem tudom, hogy a profi fotósok mit gondolnának erről? Bár a képen úgyse látszik mekkora vagyok:P
2010. jan. 4. 17:00
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért kérdeztem mert nem vagyok milliomos, nincs kedvem a semmire fizetni:) Köszönöm az őszinteséget:)
2010. jan. 4. 18:00
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
17:44 vagyok, én is ezt mondtam mint az utolsó válaszoló csak nem ennyire finoman. Én is modellkedem és tudom mit beszélek. Jobb ha megmondjuk neked őszintén mint hogy jópofizzunk, még ha meg is sértődsz vagy nem esik jól. Inkább mint hogy elbízd magad, beleölsz egy csomó pénz és utána pofára esel.
2010. jan. 4. 18:05
 23/27 A kérdező kommentje:
Amint láthattad a válaszom alapján nem sértődtem meg:) egyszerű kérdést tettem fel:) nem dicséretekért jöttem ide engem a válasz érdekel:)
2010. jan. 4. 18:10
 24/27 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem igen,csinos vagy:)

18/L

2010. jan. 4. 18:36
 25/27 anonim ***** válasza:
69%

én nem értek a modellkedéshez meg az ilyesmihez, de valamiért nagyon szimpatikus arcod van, és a válaszok alapján is nagyon kedves lánynak tűnsz :)

16/L vagyok és nincsen semmi ferde hajlamom :)

2010. jan. 4. 19:24
 26/27 anonim ***** válasza:
Szép alakod van, az arcod átlagos, szerintem a barna haj jobban állna. :)
2010. jan. 4. 20:33
 27/27 anonim válasza:
50%
Nekem így tetszel ahogy vagy!:)
2010. jan. 27. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!