Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek fotómodell?

Szerintetek lehetek fotómodell?

Figyelt kérdés
Elég alacsony vagyok 150cm/50kilo! sok fotós ismerősöm mondta, hogy az alakom és az arcom tökéletes a fotózáshoz, nem vagyok deszka, és nem vagyok dagi sem! Viszont nem tudom, hogy a profi fotósok mit gondolnának erről? Bár a képen úgyse látszik mekkora vagyok:P
2010. jan. 4. 17:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
tényleg gyönyörű a bőröd.))
2010. jan. 4. 17:43
 12/27 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem túlságosan husis vagy, nem is ezzel lenne a agond hanem hogy nem vagy feszes, 19 éves korodhoz képest elég plüttyedt a böröd. Az arcod nekem nem tetszik.

10/3-at kapsz és 5 a 100-hoz az esélye hogy fotomodell leszel. Inkább ne csináltass portfoliót mert csak pénzkidobás lenne. Most tuti nem erre számítottál, és sok nálad csúnyább lány az oldalon írni fogja hogy szép vagy stb, de hidd el hogy nem leszel fotomodell. Nincs semmi különleges benned.

2010. jan. 4. 17:44
 13/27 anonim ***** válasza:

am télleg szép bőrőd van.és jó alakod is. de nem is láccik, hogy ilyen alacsony vagy :D

és én küldtem a linkeket.örülök, hogy segíthettem :)

2010. jan. 4. 17:44
 14/27 anonim ***** válasza:
sztem meg egyáltalán nem husis.a hasán van egy kicsi felesleg,de kb.2 hét alatt el is tudja tüntetni.meg az ülő pozíció nem előnyös...
2010. jan. 4. 17:45
 15/27 anonim ***** válasza:
pont az a lényeg h.nem kifutómodell lesz belőle,nem kell csontsoványnak lennie.sztem nagyon jó az alakod!!!reklámfilmekhez,ruha(akár fürdőruha)katalógushoz is jó.
2010. jan. 4. 17:46
 16/27 A kérdező kommentje:
nem arra voltam kíváncsi, hogy kinek tetszem vagy kinek nem! a bőröm sem plöttyett mivel 3éve úszom és röplabdázom:) de köszi a hozzászólást, ez is egy vélemény:) amúgy 21éves vagyok nem 19:)
2010. jan. 4. 17:47
 17/27 anonim ***** válasza:
az arcod nem előnyös a 2.képen,lehet egy másikon jobb lenne.az alakod OK.
2010. jan. 4. 17:48
 18/27 A kérdező kommentje:
17:44nek szólt az előző:) de a többit is köszi:)
2010. jan. 4. 17:48
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

ha a kérdező bőre löttyedt,akkor kié nem????????sztem meg pont tök feszes.a hasán levő kis felesleg pedig sztem nem vészes!és tényleg az az ülő pozíció a nagyon vékonyaknál se jön be mindig.

hülyeségeket írt a kedves válaszoló---

2010. jan. 4. 17:50
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi az őszinteségért, de inkább most mint később. 16 éves koromtól 23ig modellkedtem, néhány éve válogatásokon segítek. Tehát: Átlag vagy, 12 egy tucat. Légyszives ne sértődj meg, hiszen tényleg szép lány vagy, jó az alakod is, de semmi különleges nincs rajtad. Az arcod sem annyira szép... mármint modell szemmel nézve. Tényleg ne haragudj, de elmondom, hogy mi vár rád: elmész fotózásra, horror összegért csinálnak rólad portfóliót, majd beteszik a többi 3000 mellé akik közül TALÁN egyszer egy valaki bekerül valami tinimagazinba. Nem sok esélyed van, ne haragudj. Ha mégis megpróbálod, rengeteg kitartás kell és tudnod kell elviselni a rengeteg elutasítást. Üdv: Csilla
2010. jan. 4. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!