Mennyire szép ez a lány? ŐSZINTÉN!
2014. jún. 23. 00:43
21/31 anonim válasza:
"Lóg a melle."
Kíváncsi vagyok, milyen melleket láttál te életedben...
Hogy szép-e, nem tudnám megmondani. A smink csodákra képes ám. Valószínűleg anélkül elmennék mellette az utcán.
22/31 anonim válasza:
miért van ilyen érdekes szögben a feje, mindegyik képen kicsavarja a nyakát:D amúgy szép, szerintem smink nélkül se lenne csúnya
23/31 anonim válasza:
Ebben a formában szép a képeken, de ahogy előttem is írták ennyi sminkkel tényleg bárki lehet szép. Kevesebb sminkkel, természetesebb képeken sokkal jobban tetszene. Szerintem is furcsa szögben van a feje, ezt a túlpózolást sosem értettem.
26/31 anonim válasza:
csak ezeket a fejeket tudja vágni?:DD elég hülye a mosolya. a haja szép. amúgy egy hülye kis pitsának nézem. de én előítéletes vagyok.
27/31 anonim válasza:
tetszik a stílusa/ruhálya:) Nekem bejön!Szerintem Szép:)
28/31 anonim válasza:
Ha normális fejtartásban látnám... :D amúgy nem csúnya :)
30/31 anonim válasza:
nem nagyon látszik az arc, fura fejforma, eszméletlenül érdekes hajfestés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!