Mennyire szép ez a lány? ŐSZINTÉN!
Gyönyörű. Nagyon tetszik, szép csinos nő.
25F
Végre egy pozitív ember :D köszönöm a többieknek is!
Más? Többiek?
Biztos vagyok benne, hogy smink és retus nélkül is nagyon szép, ez látszik a vonásain, éppen ezért nem értem, miért nem készít magáról természetesebb képet.
A 2. képen meg szegénykém olyan, mintha kitörte volna a nyakát, nem kellett volna ezt a képet megosztani a nyilvánossággal.
Szerintem felesleges retusálni a képeket, pláne akkor, ha nem vagy profi, és feltűnő a szerkesztés.
A vonásai szerintem szépek, szóval simán bevállalhatna egyszerűbb képeket is.
A hajában szerintem ezek a szőke részek elég természetellenesen festenek.
Túl sok rajta az effekt, ez már alapból nehezítés. Rengeteg rajta a smink, lehet, hogy alapvetően nincs is szemöldöke és apró a szeme, a bőre pedig pattanásos a sok sminktől.
Mindegyik képen természetellenes fejet vág, láthatóan begyakorolta, hogy melyik oldala, melyik szögben az előnyösebb. Nem baj, de élőben az ember több oldalról látja a másikat - így megint úgy érzem, a képek csalókák lehetnek.
Az arcformája és a haja szépnek tűnik, ennyit sikerült megállapítanom. Viszont tök jó lenne egy olyan kép, amin természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!