fölötti nőkön tud jól kinézni.
A második lányból meg nem látszik semmi, szinte.
Mindkettő kb. ugyanúgy néz ki. De ha muszáj választani, akkor a második. Ha mosolyogna a képen nem hezitálnék, tuti őt mondanám a szebbnek. Az első lány is szép, csak nekem túl sok a smink.
UI.:Remélem nem sértettem meg senkit.
Talán a 2, bár nem sok látszik belőle.
Az első ezel a hajjal és szájjal plázak...a hatást kelt.
az első, mert a barna szemek nem tetszenek.
igaz a retrós ica effektjeitől, meg a fél fejes levágástól, meg a pofavágástól nem látni semmit, de tényleg annyi, hogy az 1.-t dugnám előbb.
Normális képet nem lehetne csinálni? Fura arcokat vágnak, meg vannak szerkesztve... a valóságban egész másképp néznének ki.
Alapból egyik sem csúnya, csak mindketten elrontják ezt hülyeségekkel (rossz smink, töredezett, festett haj)
Kb ugyanazon a szinten vannak, valószínűleg az első szebb lenne ezek nélkül, de nem vagyok benne biztos.
Szerintem mindkét képen ugyanaz a lány van, csak az egyik kép korábbi vagy máshogy van szerkesztve (szemszín, hajszín).
Ha megnézitek, ugyanaz az arcformájuk, az orrformájuk, a szemöldökük, ugyanolyan csúnya, száraz, töredezett a hajuk.
A "hülyp.csás" képen meg a lánynak jóval túl van festve a szája, mint Kancácskának, ezért tűnik vastagabbnak az ajka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!