Cigivel megégették a kezem. Mikorra tűnik el a nyoma?
Figyelt kérdés
Nagy tömeg volt koncert közben, és valami nyomi nekem nyomta véletlenül.
Tapasztalatok kinek milyen hamar gyógyult be?
2014. jún. 22. 14:25
2/8 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen. Hamar begyógyult, de a helye látszik még most évek múlva is.
3/8 anonim válasza:
nekem 3 hete égették meg, de még mindig látszik
5/8 anonim válasza:
Ember és korfüggő...
Nekem speciel anno megégették a kezemet, én is nyomtam el csikket véletlenül kézzel (vagyis a saját csikkemet nyomták a kezembe), és pár napon belül elmúlt...
Viszont úgy december környékén egy koncerten véletlenül megégették a kézfejemet, és még mindig ott a nyoma, és látszik is...nem lehet megmondani, hogy égésnyom, de látszik a heg...
6/8 anonim válasza:
Én tavaly égettem meg a lábam, azóta is látszik a nyoma. Szerintem már nem tűnik el.
7/8 A kérdező kommentje:
Már égették meg nekem is korábban, csak nem emlékszem a gyógyulás időtartamára, azért tettem fel a kérdést, de köszi szépen a válaszolóknak :)
2014. jún. 22. 17:35
8/8 anonim válasza:
Pont 2 hete nyomtak el rajtam 1 cigit és kb. mostanra már csak egy kis seb van. Szinte nem is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!