Ha megégettek cigarettával, annak elmúlik a nyoma?
Figyelt kérdés
Tegnap este valaki az arcomhoz nyomott egy cigit és ilyen kis barnás heg van most rajta.Ez megfog látszani később is? Ha igen, mennyire?Mit tegyek h eltűnjön/kevésbé látható legyen?Előre is köszönöm!2010. okt. 9. 09:18
1/3 anonim válasza:
Ha csak felületes sérülés van ( a barnás heg gondolom az, mert ha megégetik igazán, akkor rendesen besebesedne) , akkor valószínű maradandó nyom nélkül gyógyul. Ha mélyebb az égés akkor örökre megmarad a nyoma.
2/3 anonim válasza:
Arcon könnyebben elmúlik én is jártam már így de nem maradt nyoma(viszont a lábamon sajnos örökre ottmaradnak a kis foltokXD)
3/3 anonim válasza:
Hát én hetente megégetem az ujjaimat a cigivel(általában száraz a szám, hozzáragad a cigi, az ujjam meg lecsúszik a végéig) de nekem nagyon sokáig meg szokott látszani.Arcon szerintem.... nem tudom:) De örökre nem marad ott, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!