Mutassatok már nekem egy 60 aa-s melltartót képpel?
Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 09:36
11/13 anonim válasza:
Intimissimi márkában sok gyönyörű fehérneműt lehet találni teljesen lapos lányokra. Engem pár éve felháborított hogy felnőtt nőkkel reklámozzák a fehérneműiket. Amikor felkerestem az üzletüket csalódásként ért hogy álomszép darabokat forgalmaznak kislány méretű melltartókkal.
12/13 anonim válasza:
"Engem pár éve felháborított hogy felnőtt nőkkel reklámozzák"
De édes vagy! Mintha felnőtt nőknek nem lehetne kicsi (majdhogynem semmi) melle.
Egyébként az intimissimi pont rossz példa. Igaz, hogy nem megy fel C-nél nagyobbra, de nem is AA-tól kezd, hanem A-tól.
Azaz a tényleg laposak (ahogy kedvesen jellemezted őket) ott se találnak magukra.
13/13 anonim válasza:
Az Intimissiminek volt pofája azzal reklámozni magát hogy náluk 15 féle méret kapható! Amikor normális helyen kb 60. Vagy akár 106 [link] erre már lehetne arcuk, a 15-re még nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!