Mi a véleményetek, szép vagyok? Szeretnék külsős véleményt is kapni őszintén (KÉP)
2014. jún. 20. 23:14
11/22 anonim válasza:
Sajnos egyetértek az 5-sel, engem is valamiért borzasztóan irritálsz a képeken, de nem tudom megfogalmazni, hogy miért. Nem vagy csúnya, de nekem nem tetszel :/
13/22 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek...
- az első fotón engem is irritálsz (talán kicsit beképzeltnek tűnsz rajta)
- a második fotón nagyon bájos vagy, arcra szép vagy
- a harmadik képen is szép az arcod, bár sok nem látszik a napszemüvegtől. Viszont az a rövidnadrág nagyon nagy mellényúlás
- a negyediken pedig..... összességében szép vagy, szerintem szebb, mint a másik lány, de a mosolyod nem tetszik
14/22 anonim válasza:
Helyes vagy, az alakod egész jó, de összességében is csak csinosnak neveznélek, a széptől elég távol vagy.
16/22 anonim válasza:
A harmadik képen az az összeállítás, ami rajtad (vagy a lányon, akinek a képeit belinkelted) van, egyszerűen rémesen illúzióromboló. Mint egy dagadt óvodás a kinőtt ruháiban. Pedig amúgy szép vagy / szép a lány, akit belinkeltél.
19/22 tyttöö válasza:
szerintem te magad is tudod, hogy nem vagy csúnya... szerintem még rá is teszel egy lapáttal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!