Szerintetek szép ez a szemszín? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Olyan a szeme h messzirol pár méterrol,világos,melegbarna,ám kozelrol zold.Persze nem az a smaragdzold,de tokéletesen láthato h zold és nem barna.
Szerintetek?
2014. jún. 19. 08:55
2/5 anonim válasza:
Na, szép. Törölteted a vicces hozzászólásomat? Nem örülök. Pedig finoman utaltam rá benne valamire, de úgy látszik, nem esett le.
Na mindegy.
A képzeletemre bíztad a dolgot, nem volt jó ötlet. A szem, amit leírtál, iszonyatosan ronda.
Persze ha képet mutatnál (erre utaltam, ha nem jöttél volna rá), akkor lehet, nem tartanám ennyire rondának. Így viszont a természetesen nem smaragdzöld nekem fűzöld lett. Hát, nem szép.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos,mivel nem volt koze a kérdéshez.
Koszonom a válaszokat.:)
2014. jún. 19. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!