Kövér vagy pont jó? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Én egy 16 éves, 170cm-es, 63 kg-os lány vagyok. Ez szerintetek ideális? Nőies alakom van, az apukám szerint sokkal nőiesebb vagyok mint a szomszéd lány aki 21 éves. A mellim nagyok, 90/B. A csípőm kicsit széles. Szerintetek ez jó vagy fogyózzak? Mert mindekettő mellett kapok emberektől véleményeket. Van aki azt mondja hogy pont jó, van aki szerint fogyhatnék. Nem tom mit tegyek, előre is köszi!2010. jan. 3. 18:02
11/16 anonim válasza:
12/16 anonim válasza:
en 170 cm vagyok 57kg es van hasam meg a hurkam is ugyhogy fogynom kellene 17 eves vagyok. a kerdezonek is fogynia kellene.
13/16 anonim válasza:
90B az nem nagy mell mert a B az a kosarmeret nekem is annyi van csak az enyem 75B vagy 70B
14/16 anonim válasza:
Nőknél kb. magasság-110 az ideális. Tehát maximum 3 kg-ot fogyj, ha kövérnek érzed magad, de annál többet ne:)
15/16 anonim válasza:
Szerintem az a 90g/B durva...nem a B-vel van a gond inkább a 90-el ebből érződik, hoy van rajtad egy kis + 2-3 kilót fölösleges fogyni mert rögtön visszahízza az ember inkább érdemesebb 4-5-öt abból úgy is felszed megint :)
16/16 anonim válasza:
Jöhet a fénykép privátban. Teljesen jó. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!