Kövér vagy pont jó? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Én egy 16 éves, 170cm-es, 63 kg-os lány vagyok. Ez szerintetek ideális? Nőies alakom van, az apukám szerint sokkal nőiesebb vagyok mint a szomszéd lány aki 21 éves. A mellim nagyok, 90/B. A csípőm kicsit széles. Szerintetek ez jó vagy fogyózzak? Mert mindekettő mellett kapok emberektől véleményeket. Van aki azt mondja hogy pont jó, van aki szerint fogyhatnék. Nem tom mit tegyek, előre is köszi!2010. jan. 3. 18:02
1/16 anonim válasza:
énis 16 éves 170cm magas és 53 kg vagyok.. és sztem a 63 kicsit sok.. sztem fogyhatnál pár kilót.
2/16 anonim válasza:
Most megmondom, hogy az első válaszoló BMI-je 18.3.
A normális 21-től, neked kedves kérdező 21.8 vagyis pont jó vagy!
3/16 anonim válasza:
első válaszolo vagyok..
öhm tehát ez azt jelenti h hiznom kéne?
4/16 anonim válasza:
hát szerintem meg így tökéletes ahogy van. az sem kell hogy száradj el. egy kis husi szerintem még vonzóbbá tesz. de tényleg csak egy kicsi:) 12/L
5/16 anonim válasza:
am megint elsö válaszolo vok..
azért irtam h foggyon mert rajtam még talán igy is van egy kis husi... de hát ti tudjátok :D
6/16 anonim válasza:
én is 170 cm vagyok és 52kg, bár pár kg még rámférne, de 11 már nagyon sok lenne. szerintem te meg fogyhatnál pár kg-t... 16 évesen nem túl előnyös, ha az ember túlsúlyos
7/16 anonim válasza:
Szerintem az a lényeg hogy magadat fogadd el! És természetesen egészséges korlátokon belül... Egyik irányban sem kell túlzásba esni, és az emberek véleménye is szubjektív... Van aki szereti "ha van mit fogni" van aki meg a csontokra bukik... A lényeg hogy magadnak tetsz! ;o)
8/16 anonim válasza:
én is 170 cm vagyok, de 14 éves és 39 kg. sztem neked egy kicsit fogynod kéne, nekem meg jó sokat híznom xD
14/L
9/16 anonim válasza:
uristen utso válaszolo az kemény :D
h h ien vékony vagy?:OO
énis 170 cm vok de 53 kg és még igyis vékony akk te mien lehecc :DDDDDD
10/16 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson fogyni! Ha mégis, akkor legelvetemültebb esetben is max 2 kilót, többet ne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!