Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van rá mód hogy valahogy...

Van rá mód hogy valahogy alacsonyabb legyek?

Figyelt kérdés
176 centi körül vagyok és borzalmasan utálom. Olyan 170 centi szeretnék lenni maximum, vagy kisebb.. AZ a baj, hogy belül az a törékeny, gyenge lélek vagyok, de ez ilyen szar magassággal nagyon hülyén párosul. Olyan bénának és esetlennek érzem magam így :((

2014. jún. 18. 19:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ne akarj alacsonyabb lenni biztos nagyon csinos vagy

en orulnek annak ha minimum 10centit nohetnek.

nem telik el ugy nap hogy ne kotne bele valaki a magassagomba, minden "torpilla" "torpe" vagy eppen ovodasnak csufolnak a magassagom miatt. 150cm vagyok.

2014. jún. 19. 17:19
 12/15 anonim ***** válasza:
vagy a lábadat vagy a fejedet kéne levágni :D
2014. jún. 20. 19:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Mintha magamat hallanám, de komolyan, ezt nem én írtam ki véletlenül? :DD

Én 14 vagyok és 175cm.

Egyszerűen óránként változik a kedvem, néha látom a jó oldalát, hogy magas vagyok néha meg nem. Mindenki azt mondja nekem, hogy de jó szép magas csinos vagyok, de az ilyen embereknek legszívesebben egy kukazsákot húznék a fejébe és azt mondanám hogy: te 160 centi vagy, nem tudod milyen érzés bemenni a suliba és minden osztálytársadra lenézni, nem beszélve, hogy divatmániás vagyok és nem ajánlom saját magamnak a magassarkúkat, sajnos. :(

Ami nekem segít néha, hogy felsorolom a hátrányokat: (rossz dolog a negatívval kezdeni, de ez van) Például, hogy a kicsik vannak elől a tornasorba én meg leghátul állok, és állandóan ott kell mennem mint utolsó, hogy minden képen vagy leülök amin a barátaimmal vagyok, vagy meg kell rogyasztanom a térdemet, hogy ne legyek olyan magas. Nem tudom megszámolni, hogy hányszor kérdezték meg: Hány centi vaaagy? vagy hogy hányszor voltam világítótorony és ezekhez hasonló. Mindenhová hátra állítanak, imádok táncolni, de mindig a hátsó sorban kötök ki mert magas vagyok. :(

De nézzük a jó oldalát: Szép hosszú combjaim vannak, és mindig elérem a legmagasabb polcot ha valaki nem, lóghatok óráról, ha valakinek segíteni kell termet díszíteni mert én vagyok a legmagasabb, illetve: "Átlagosan a magasabb emberek sikeresebbek" és, hogy őszinte legyek én ezt tapasztalom magamon. :D

Te hány éves vagy? :)

Ennek ellenére, belegondolva, hogy a mai pasik 175 centimétert aligha ütik (legalábbis pl. az én osztályomban) kicsit szomorú leszek....

2014. jún. 22. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó: Hát nálunk a torna sorban a kicsik állnak hátul, a magasak pedig elől, az meg hogy a magasságtól függ a sikeresség, enyhen szólva is hülyeség.:D Attól hogy valaki magasabb nem amiatt lesz sikeres.:D

Kérdező: Nem kell aggódni, van aki kicsi és van aki nagy. Kisebb meg nem lehetsz. De amúgy az elmúlt években nőtt az átlagmagasság is. Sok fiú pedig a csinos, magas lányokat szereti. De tény és való hogy sok fiú viszont a kicsike, törékeny lányokat szereti, és az is igaz hogy sok lány szeretne magassarkút felvenni a barátja mellett. De a magasságtól függetlenül lehet magassarkút felvenni.

És meg utolsó: Szerintem az kimondottam aranyos tud lenni ha egy lány nem ér el valamit és én segíthetek neki.:D

Pedig nem vagyok egy önbizalom hiányos, alacsony srác se, 193cm vagyok.

A lényeg hogy ezt fogadd el. Tenni nem tudsz ellene.

2014. jún. 28. 16:08
 15/15 Amanda03 válasza:
Fel a fejel vigsztaljon az h a legtöbb pasi szerint sexy a hosszú comb :) Egyébként a koromhoz képest én is nagy vagyok kb.155cm és 11/L vagyok én vagyok az osztályban a legmagasabb :/. De néha előnye is van de azt azért nem értem h apám csak 178cm anyám alig 160 a tesóm 16/L 158 körül és mégis magas vagyok na mindegy ezt elkell fogadni és kész :)
2014. aug. 4. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!