Mi a legjobb zsírégető? (Bocsi, ha rossz téma)
Itt a nyár,a strandszezon,és 6-7 kilót szeretnék fogyni.
Nem diétázni akarok,hanem zsírt égetni. :)
Mit csináljak,mi lenne a legjobb,ha az alábbi szempontokat is nézzük?
-Elég időigényes,hisz így is egész nap itthon vagyok,és jó lenne valami,ami 1-2 órám igénybe veszi
-Lehet,h hülyeség,de az ideji nyárra pont alakult annyit a mellem,hogy már áll is rajtam valahogy bikini,és nem szeretnék mellből fogyni
-Tudom,hogy nincs helyi zsírégető,de ahonnét fogyni szeretnék,az a hasam és a combom
Ezek után milyen sportot/elfoglaltságot ajánlanátok nekem??
14/L
Köszi! És mégvalami...
"Kedves Rosszindulatú sértegető!
Itt ülök GYK előtt,s chipsszel és gumicukorral kezemben gondolkodom,mit írhatnék neked!
Soha életembe nem sportoltam,lusta vagyok mint állok,egész nap tunyulok és zabálok.
Tudom,tudom,te tökéletes vagy,szép vékony,az emberek példaképe.
Én sajnos nem ilyen vagyok,igen,nyilván semmit nem teszek érte,hogy ilyen legyek!!
Sajnálom,most mennem kell,éhes vagyok,vár a megszokott helyem:a gyorsétterem!"
Azthiszem,ezzel mindent leírtam,amit annyira kritizálni szeretnek az emberek itt GYK-n,amikor valaki ilyen jellegű kérdést ír.Azért mégis megpróbálkozom megértetni,hogy SZOKTAM mozogni,és NEM mű/olajos kajákon és csokin élek!!
Rossz hírem van mert DIÉTA nélkül nem fogsz tudni lefogyni. Egy kiló elégetése 6-7000 kalória. Ennyit nem tudsz lemozogni.
A dieta szó alatt viszont ne egy agyament koplalós baromsagot érts hanem egy atgondolt,szénhidratszegény étkezést.
A szalkasító diétanak nézz utana.
Mozgasnak meg heti 3-4x45 perc futas.
Köszi!
Hetente 2x sétálok 1,5 órát kb.,de ebben kb. 10 perc szünet.
Gyors tempó alatt mit értesz??
1 óra alatt mennyit kéne mennem?
Zsírt égetni aerobikkal meg kocogással lehet a leghatékonyabban.
Azt írtad: "nem szeretnék mellből fogyni"
Ha fogysz, mindenhonnan fogsz, nem tudod irányítani, az meg genetikától függ, honnan megy le gyorsabban és honnan lassabban.
A gyors tempójú séta az az, ami már majdnem kocogás de mégsem. Sima sétával az égvilágon nem érsz el semmit, ezért kell meggyorsítani egy kicsit a tempót.
Cukros üdítőket felejtsd el, a gyorskajákat úgyszintén, Mekinek a közelébe se menj, ne egyél fehér lisztből készült pékárut, kerüld a cukros nasikat, inkább egyél gyümölcsöt.
És igyál sokat! Nem üdítőt, vizet!!! Ha szereted a citrom ízét, akkor citromos vizet. Rendes citromosat, nem citrálosat.
Utolsó.
Nem aerobik hanem aerob :D
6-os.
Oké, köszi. Mindig keverem, sosem tudom, melyik melyik. :)
Ki kell ábrándítsalak de hamarabb kellett volna észbekapni. 2 hónap mire leadsz 7 kg-ot. Addigra vége a nyárnak.
Zsírból heti maximum 1 kg-ot lehet fogyni. Ha többet fogysz az már izom. És ha nincs izmod löttyed lesz a tested.
Hát annyira nem felesleges nyáron. Mivel a melegben jobban izzadsz.
Pakolj fel vízzel és a melegben DE NE 11-3 között edz.
Amúgy meg norbis kajákat egyél. Úgy értem a receptjeit csináld meg, nehogy vegyél tőle bármit is, mert egy kiló kenyér is vagy 1000 forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!