Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen szőrtelenítési módszert...

Milyen szőrtelenítési módszert ajánlanátok?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok, és meglehetősen szőrös. Leginkább az zavar, hogy a mellkasomtól lefelé is ilyen vagyok, ilyen a hasam is, illetve a hátamon meg a fenekemen is van belőle. Az utóbbi három a leginkább kellemetlen. Főleg hogy sötét, szinte már fekete a szőr, tehát még nem is valami világosabb árnyalat.

Szerintetek mit kezdjek vele? Tavaly már vettem egy testszőrnyírót, és azóta összvissz két alkalommal mentem végig a mellkasomon meg a hasamon, de egyrészt ez ugye koránt se oldja meg a problémát, mert a kis szőrszálak tömkelege ott marad, és viszonylag hamar megnőnek újra. Másrészt meg a mellkasom utána elég rendesen kipattogzott, és viszketett, a pólóm irritálta - utána még hetekig. Annyira bonyolult ez az egész... van valami fájdalommentes mód, amit ajánlani tudtok?

Hülyülők kíméljenek, az értelmes válaszokat előre is köszönöm.

2014. jún. 17. 17:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vannak lányok, akiknek a te felsőtested lenne vonzó. Sajnos még strandon is csak elvétve látni ilyet. :S Pedig én oda vagyok. Az egyetlen, amit szerencsésebb szőrteleníteni, az a hátad, de az sem kötelező ;)A gyanta egyébként tényleg fájdalmas, pár nap után újra elkezd nőni a szőrzet, de sokkal gyengébbek is világosabbak. A szőrbenövés ellen meg használj testradírt, de ami még jobb, az egy durvább mosdószivacs, azzal dörzsöld át magad... nekem segít :)
2015. aug. 14. 06:32
 12/13 A kérdező kommentje:

11-es, köszi a hozzászólást!

Igen, mindenképp csak olyan lány jöhet szóba, aki el tudja fogadni, hogy nem egy szőrtelen nyunyó vagyok.

Teljesen jól látod, engem is a hátamon zavar leginkább a szőr. Úgyhogy év elején legyantáztattam. Hát, utána annak rendje és módja szerint irgalmatlanul tele lettem gennyes pattanásokkal, amik ráadásul viszkettek is rendesen. Júliusban másodszor is gyantáztattam, most érezhetően kevesebb pattanás jött ki, de sajnos még mindig vannak. Voltam már bőrgyógyásznál, egy antibiotikumos kenőcsöt írt fel, de ez nem a legjobb választás volt, mert eleve zsíros, és a ruhákat is összefogja, fehér cuccokat pl teljesen sárgára színezi. Tehát max esténként lehet használni... Azóta már egy másik (végre egy hozzáértő) bőrgyógyásszal is konzultáltam, ő is megjegyezte, hogy hát az én problémámra nagyon nem ez a kenőcs a megoldás, vannak sokkal hatékonyabb helyi készítmények. Úgyhogy elvileg hozzá fogok majd ellátogatni valamikor - ha lesz elég pénzem. :P

Bőrradírt még soha nem használtam. Tudsz esetleg ajánlani egy jófélét?

2015. aug. 14. 14:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a kozmetikus, hogy vagy cukrosat vegyek, vagy.... és azt elfelejtettem (de mintha a holttengeri meg a só szavak rémlenének), de persze én ilyeneket nem találtam az illatszer-boltba. Azt mondta, hogy ezek használatával a szőrnek lesz lehetősége felszínre bújni és nem fog begyulladni.

A gyantázás utáni harmadik napon kell elkezdeni, és azután folyamatosan használni, hetente háromszor. Nekem annyira nem tetszett a radírozás dolog, mert néha olyan helyekre folyt, ahová nem kellett volna, ezért áttértem a dörzsölős szivacsra. Mondanom sem kell, ez még kellemes is. Nekem ilyenem van:

[link]

és ilyet szeretnék:

[link]

Ez nem reklám, mindenfajta dözsiszivacs megfelel a célnak ;)

2015. aug. 15. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!