Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az egyre több nőnek...

Miért van az egyre több nőnek rövid haja? Miért rondítjátok el magatokat?

Figyelt kérdés
Egyre több nő vágatja le a haját rövidre. Lehet, hogy ez a divat nők között, de szerintem nagyon gáz, sokan úgy néznek ki ilyen hajjal mintha fiúk lennének. Nagyon szép lányok úgy el tudják ezzel csúfítani magukat szörnyű. Lehet, hogy divat és egymásnak tetszetek, de hogy egy fiú sem fog hozzátok nyúlni az is biztos, mert nőre vágynak nem fiúra, max a biszexek.

2014. jún. 17. 13:19
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit :)
2014. jún. 19. 00:22
 22/30 anonim ***** válasza:
69%
Azért vicces rövid hajú csajszik hogy mennyire magatokra veszitek pl az én válaszomat is.... Kicsit túlreagáljátok.
2014. jún. 20. 15:21
 23/30 anonim ***** válasza:
72%
Nekem nem rövid a hajam. De volt már rövid és biztosan lesz is, ha úgy tartja kedvem. A hozzáállást tartom felháborítónak. Nem, inkább szánalmasnak. Nagyon szép tud lenni egy rövidhajú nő: pl Demi moore vagy Halle berry. De több időt nem pazarolok ilyen véleményű pasikra, akikhez valószínűleg egy ujjal se érne hozzá egy olyan nő mint halle berry pl. :)
2014. jún. 20. 18:34
 24/30 anonim ***** válasza:
71%
Na ez egy jó kérdés, most szakítottam hosszú kapcsolat után, illetve engem dobtak ki, a nők nagy része ilyenkor változtat a haján valami drasztikusat, hát nekem mell alá érő, de azt hiszem még sz.rabbul érezném magam ha még ettől is megfosztanám magam :DDD Amúgy viszont tényleg van 1-2 csaj akinek annyira nagyon kevéske haja van, hogy borzalmasan fest hosszabb kiadásban, de tényleg. Kicsit tényleg durván fejezted ki magad, de a lényeg érthető, és igaz is. Sok fiútól hallottam, hogy mennyire imádják a hosszút:) És sok panaszt is, hogy xy minek vágatta le... hát, ez ennyi :D
2014. jún. 22. 15:16
 25/30 A kérdező kommentje:

Halle Berry sem tetszik rövid hajjal :) Fiús. Lehet ezért utálni.

És köszönöm a normális válaszokat végre utolsónak különösen ő legalább érti miről beszélek.

2014. jún. 22. 17:47
 26/30 anonim ***** válasza:

Ez a lány nem tetszik?

[link]

2014. júl. 4. 09:36
 27/30 anonim válasza:
Attól függ milyen rövidre. Lehet azért vágatja le mert kényelmesebb és nem melegít nyáron. Meg az is jó hogy nem kell annyit kötni, fésülni, meg aggódni hogy lelapul. Meg ha vékony szálú illetve nem dús biztos jobban áll egy rövidebb frizura. Sokat számít azért hogy pontosan mi számít rövidnek. Egyesek számára a vállig érő id rövid.
2019. febr. 6. 16:40
 28/30 TimeaAnime válasza:
100%
Nekem a nyakam aljáig ér a hajam, és mivel jó dús, látszik is rajta. Mindig is szerettem, és szeretni is fogom. Kérdem én, miért gond az ha valaki a saját stílusa szerint él, nem mások elvárásait követi?
2019. okt. 2. 18:59
 29/30 FoxtrotLidérc ***** válasza:

Első bekezdésem a kérdezőhöz szól. Kijelenthetem: Csak nagyon kevés olyan lánnyal/nővel találkoztam az életem közel harminc éve alatt, akinek kifejezetten jól állt a rövid fazon (megrögzött hosszúhaj-párti vagyok). Az sem mindegy, hogy arról az ocsmány öcsifrizuráról beszélünk, amitől szerintem még a rövidhajpártiakat is a hideg rázza, vagy esetleg valami ami tényleg hozzáad valamit a viselőjéhez. (Volt az egyik Slayer koncerten, hogy egy ritka szép alakú, és eszméletlenül jól eltalált RÖVIDEBB HAJÚ lányt láttam (hátul felnyírt, oldalt meg lépcsőzetesen vágott, asszimmetrikus frizurával). Na ő abszolut bejövős volt. :))) Úgyhogy rövid haj és rövid haj között is vannak különbségek.

Akik viszont csak azért vágatnak pocsék rövid hajat, meg öcsifrizurát, mert most "hátistenemezadivat", vagy mert "hátistenemezaszokás" azokat csak szánni tudom (és a párjukat is, amiért egy ILYEN mellett élnek, ILYEN mellett ébrednek minden átkozott nap). Mert semmi egyéniségük nincsen. És ami a nagyobb baj, valószínűleg egy önálló gondolatuk se. Ez offolás, de ez szerintem sokkal nagyobb gáz, mint maga a rövid haj. Mert droidok.

És ha már többen kitértetek a sekélyességre, mint olyanra... Ti összejönnétek túlsúlyos, huszonévesen kopaszodó pasival? Vagy olyannal, aki szintén pl. túlsúlyos, és a s**géig ér a haja? Vagy vékony mint a fogpiszka, kissé öregesen öltözködik, és olyan sztereotíp 70-es 80-as évekbeli bajsza van? Vagy egy agyonpiercingezett, szétvarrt, szivárványszínű panktarajas sráccal? Na ugye hogy a legtöbben nem (hányszor megkaptam anno én is különböző lányoktól, hogy szeretni szeret csak megkívánni nem tud...)! Ezt is sekélyességnek mondanám, de nem teszem. Azt fogjátok már fel végre, hogy mindenkinek vannak preferenciái, ami vagy magas prioritású az adott személynél vagy nem. Ha magas prioritású, de ennek ellenére megcsináljátok az ellenkezőjét, mert "hashtagsz**okavilágra" (mind férfiak mind nők esetében), akkor ne csodálkozzatok ha jobb esetben nem fog a párotok megkívánni titeket, rosszabb esetben keres magának valakit, akit nem csak szeret, hanem kíván is. És ne nagyon recsegjetek, ha ez bekövetkezik. Könnyű ám elfogadásról beszélni, amikor visszafele már mintha nem működnének a dolgok.

Ja, "mielőtt elfelejtem": stabil párkapcsolatban élek másfél éve.

F/29

2019. nov. 4. 13:43
 30/30 anonim válasza:
Azért van egyre több nőnek rövid haja, mert kifordulnak önmagukból, és megtagadják a természet rendjét.
2022. márc. 5. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!