Miért van az egyre több nőnek rövid haja? Miért rondítjátok el magatokat?
Anyának is rövidhajú, apa mégis vele van, és amúgy tök jól áll neki, sokkal fiatalosabb mint hosszú hajjal volt :D
Amúgy van akinek jól tud állni, bár nekem is a hosszú hajú lányok jobban "tetszenek", és én se vágatnám le semmi pénzért :D
20/L
Utolsó kettőnek meg az elsőnek köszönöm az értelmes választ!
A többiek meg magukat minősítették :) Én remélem, hogy nem találkozok ilyen lányokkal az életben. Lehet radikálisan fejeztem ki magam, de akkor is így ismeretlenül is pár sor után lettem: sekélyes, primitív, felszínes, beteg és primitív, biztos kihagytam valamit :D És minek is meghallgatni a másik véleményét, magasról sz*rni kell rá mert nem értetek egyet. Amúgy egy kérdést tettem fel amire nem is válaszoltatok csak letámadtatok :D Egy szóval se írtam, hogy én akarom meghatározni, hogy vágják a nők a hajukat és hogy ez az egyetlen vélemény.
És egy tanács, ezen is ki lehet akadni és támadni stb, meg szép jelzőkkel illetni(őszintén nem nagyon érdekel, úgy is lesz aki nem bírja ki :D) aki így reagált, kicsit gondolja végig milyen és akkor rájön, miért nincs párja, mert nyilván minden pasi bolond és az ő hibájuk, hogy nem lehet velük kapcsolatban lenni, akinek meg van párja, gondolom mindig probléma van és megy a hiszti. Nézzetek kicsit magatokba is.
Amúgy a kérdés leginkább a fiatalokra vonatkozott, idősebbek között régóta a rövid haj a divat, legtöbbünk anyukájának szerintem az van.
És Ördög Nóra egy tökéletes példa a primitív sekélyes véleményemre.
Én lány vagy, hosszú hajú. És engem is "kiakaszt" hogy sok nő tényleg elrondítja magát a rövid hajjal. Meg mikor festik mindenféle színűre.....
Nem vegye egyik rövid hajú se magára, de az én ismerős körömben egyik csajszinak se állt jól az ilyen össze vissza felnyírt, meg kleopátra fazonú haj.
Micsoda pszichológus lettél így hirtelen.
Nem adtam értelmes választ? Hmm..
Hosszú hajam van, nem vágatnám rövidre, köszönöm, nagyon boldog, harmonikus párkapcsolatban élek, és továbbra sem értek veled egyet. A stílusod pedig undorító.
Én ugyan nem reagáltam támadóan, volt aki kicsit indulatosabb volt, de kétlem, hogy bármelyiknek magába kellene nézni. Mindenki értelmes választ adott, az is aki egyetértett, az is aki nem.
Vélemény nyilvánításban valóban fejlődnie kéne többeknek, de akinek elsők közt javasolnál, az TE vagy!
Ajánlom, hogy nézz egy kicsit magadba. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!