Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az egyre több nőnek...

Miért van az egyre több nőnek rövid haja? Miért rondítjátok el magatokat?

Figyelt kérdés
Egyre több nő vágatja le a haját rövidre. Lehet, hogy ez a divat nők között, de szerintem nagyon gáz, sokan úgy néznek ki ilyen hajjal mintha fiúk lennének. Nagyon szép lányok úgy el tudják ezzel csúfítani magukat szörnyű. Lehet, hogy divat és egymásnak tetszetek, de hogy egy fiú sem fog hozzátok nyúlni az is biztos, mert nőre vágynak nem fiúra, max a biszexek.

2014. jún. 17. 13:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%
Te jó ég :D
2014. jún. 17. 17:06
 12/30 anonim ***** válasza:
84%

Anyának is rövidhajú, apa mégis vele van, és amúgy tök jól áll neki, sokkal fiatalosabb mint hosszú hajjal volt :D

Amúgy van akinek jól tud állni, bár nekem is a hosszú hajú lányok jobban "tetszenek", és én se vágatnám le semmi pénzért :D

20/L

2014. jún. 17. 18:30
 13/30 anonim ***** válasza:
81%
A stílus bicskanyitogató, de van amiben egyetértünk. Ott van pl. Ördög Nóra, hosszú hajjal szép volt, röviddel meg egy csúnya kobold. De van sok nő, akinek jobban áll a rövid.
2014. jún. 17. 20:16
 14/30 A kérdező kommentje:

Utolsó kettőnek meg az elsőnek köszönöm az értelmes választ!

A többiek meg magukat minősítették :) Én remélem, hogy nem találkozok ilyen lányokkal az életben. Lehet radikálisan fejeztem ki magam, de akkor is így ismeretlenül is pár sor után lettem: sekélyes, primitív, felszínes, beteg és primitív, biztos kihagytam valamit :D És minek is meghallgatni a másik véleményét, magasról sz*rni kell rá mert nem értetek egyet. Amúgy egy kérdést tettem fel amire nem is válaszoltatok csak letámadtatok :D Egy szóval se írtam, hogy én akarom meghatározni, hogy vágják a nők a hajukat és hogy ez az egyetlen vélemény.

És egy tanács, ezen is ki lehet akadni és támadni stb, meg szép jelzőkkel illetni(őszintén nem nagyon érdekel, úgy is lesz aki nem bírja ki :D) aki így reagált, kicsit gondolja végig milyen és akkor rájön, miért nincs párja, mert nyilván minden pasi bolond és az ő hibájuk, hogy nem lehet velük kapcsolatban lenni, akinek meg van párja, gondolom mindig probléma van és megy a hiszti. Nézzetek kicsit magatokba is.

2014. jún. 18. 03:13
 15/30 A kérdező kommentje:

Amúgy a kérdés leginkább a fiatalokra vonatkozott, idősebbek között régóta a rövid haj a divat, legtöbbünk anyukájának szerintem az van.

És Ördög Nóra egy tökéletes példa a primitív sekélyes véleményemre.

2014. jún. 18. 03:16
 16/30 anonim ***** válasza:
86%
Amikor hosszú hajam volt, nem volt párom. Mióta rövid van, több is volt.
2014. jún. 18. 05:55
 17/30 anonim ***** válasza:
31%
Hát már nem azért, de te pontoztad le azokat, akik nem értenek veled egyet... Akkor hogy is van ez?:DDDD
2014. jún. 18. 08:57
 18/30 anonim ***** válasza:
82%
Hát én viszont nagyon megörültem, hogy sok nő társamnak egyezik a véleménye az enyémmel az ilyen sekélyes "férfiakkal" kapcsolatban. Tényleg léteznek ilyen "férfiak", akik szabályosan undorodnak az olyan nőktől, akik egy kicsit is eltérnek a megszokott női sablonoktól, pl rövid a hajuk vagy nem néznek romantikus filmeket, vagy csak simán rendelkeznek önálló véleménnyel stb stb. Kérdező, én nem haragszom rád, félre ne érts,persze, ez is csak egy vélemény amiről nem tehetsz, de attól még továbbra is egy sekélyes ember vagy. :)
2014. jún. 18. 09:01
 19/30 anonim ***** válasza:
36%

Én lány vagy, hosszú hajú. És engem is "kiakaszt" hogy sok nő tényleg elrondítja magát a rövid hajjal. Meg mikor festik mindenféle színűre.....

Nem vegye egyik rövid hajú se magára, de az én ismerős körömben egyik csajszinak se állt jól az ilyen össze vissza felnyírt, meg kleopátra fazonú haj.

2014. jún. 18. 10:27
 20/30 anonim ***** válasza:
96%

Micsoda pszichológus lettél így hirtelen.

Nem adtam értelmes választ? Hmm..

Hosszú hajam van, nem vágatnám rövidre, köszönöm, nagyon boldog, harmonikus párkapcsolatban élek, és továbbra sem értek veled egyet. A stílusod pedig undorító.

Én ugyan nem reagáltam támadóan, volt aki kicsit indulatosabb volt, de kétlem, hogy bármelyiknek magába kellene nézni. Mindenki értelmes választ adott, az is aki egyetértett, az is aki nem.

Vélemény nyilvánításban valóban fejlődnie kéne többeknek, de akinek elsők közt javasolnál, az TE vagy!

Ajánlom, hogy nézz egy kicsit magadba. ;)

2014. jún. 18. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!