Jézusom.. azt hittem ez már rég kiment a divatból... :S
Amúgy csak, hogy a kérdésre is válaszoljak, fekete haj (és kezdd el növeszteni), fésüld az arcodra rá, hogy még kb te se láss ki. Legyen fehér a bőröd (nehogy napozni merj..)hozzá sminkeld magad hullának. Tetess be az ajkadba valami piercinget, hogy még látványosabban tudj lebiggyesztett pittyel járni. Fekete körömlakk az alap (ha fiú vagy akkor is). Ja és mindenkire nézz úgy, hogy lássák rajtad a világ fájdalmát.
Egyébként van fent egy rakat ilyen videó a youtubeon, keress rá aztán inspirálódj onnan.
Szia!
Ne törődj azokkal akik fikáznak! Tupírozd be+valami masni, csatt, hajpánt a hajadba. Én nekem is rövid a hajam. Ha van hajvasalód akkor vasald ki. Nekem az előbb említettek napi rutin. Esetleg fesd be a hajad feketére vagy melíroztasd. Ha a szüleid nem engedik akkor vegyél póthajat (színeset is vagy ha azt nem akarsz, a hajszínedtől eltérő színű tincseket.) Ha van frufrud akkor úgy fésüld a szemedbe h ne vakulj mwg. Ha nagyon rövid a hajad akkor a zselé és a wax az ajánlott. Sok sikert!!!! <3 <3
Nos megpróbálok kicsit nyugodtabb lenni!!
Nos nekem hosszú a hajam 11 éves emo csaj vok!!
Tupírozd fel de a hajad picikét legyen nedves!!Fésülködj meg!A fufrodat ragd az egyik oldaladra de úgy h lássál is!!Amikor tupírozod akkor használhatsz hajlakkot h legyen tartósabb !!!
Miután kész van tegyél bele egy kiegészítőt masnit akármit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!