Hogyan lehetnék rövid időn belül milliárdos? Lusta vagyok amúgy.
Figyelt kérdés
Nincs semmilyen végzettségem, csak egy sima érettségi és nem is igazán szeretek dolgozni, de nagyon szeretnék meggazdagodni. A hobbijaim az evés, az alvás és a tv-zés. Olyan munkahelyet keresek, ahol ezeket tudnám kamatoztatni jó fizetésért. Kiemelten fontos az, hogy rugalmas legyen a munkaidő és, hogy nagyon keveset kelljen dolgozni!!!2012. aug. 13. 17:05
1/6 Antimod válasza:
Kérek valakit, tegye a humor kategóriába...
2/6 anonim válasza:
Most milliárdos szeretnél lenni,vagy egy olyan munkahelyet szeretnél,ahol nagyon keveset kell dolgozni,és tudnád kamatoztatni a "képességeidet"?Mert a kettő nem ugyanaz,munkával nem lehet sehol annyit keresni,hogy milliárdos legyen az ember,pláne rövid idő alatt.
3/6 anonim válasza:
Add el a szerveidet, és a pénzt tedd be a bankba kamatozni :D Szervek nélkül bőven űzheted a kedvenc hobbijaidat :D
4/6 Antimod válasza:
Tudod mit? Amiért ilyen szépen őszinte voltál, megígérem, átutalok neked 2 millió magyar forintot, amint megnyertem az ötöslottót!
Addig is inkább dolgozz, ki tudja, meddig kell várnod erre... ;)
5/6 AtomSuti2315 válasza:
Már biztos hogy milliárdos vagy. (HA HOLNAP MEGHALSZ)
6/6 anonim válasza:
Ez engem is nagyon érdekelne XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!