Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan lehetnék rövid időn...

Hogyan lehetnék rövid időn belül milliárdos? Lusta vagyok amúgy.

Figyelt kérdés
Nincs semmilyen végzettségem, csak egy sima érettségi és nem is igazán szeretek dolgozni, de nagyon szeretnék meggazdagodni. A hobbijaim az evés, az alvás és a tv-zés. Olyan munkahelyet keresek, ahol ezeket tudnám kamatoztatni jó fizetésért. Kiemelten fontos az, hogy rugalmas legyen a munkaidő és, hogy nagyon keveset kelljen dolgozni!!!
2012. aug. 13. 17:05
 1/6 Antimod ***** válasza:
Kérek valakit, tegye a humor kategóriába...
2012. aug. 13. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Most milliárdos szeretnél lenni,vagy egy olyan munkahelyet szeretnél,ahol nagyon keveset kell dolgozni,és tudnád kamatoztatni a "képességeidet"?Mert a kettő nem ugyanaz,munkával nem lehet sehol annyit keresni,hogy milliárdos legyen az ember,pláne rövid idő alatt.
2012. aug. 13. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Add el a szerveidet, és a pénzt tedd be a bankba kamatozni :D Szervek nélkül bőven űzheted a kedvenc hobbijaidat :D
2012. aug. 13. 19:38
 4/6 Antimod ***** válasza:

Tudod mit? Amiért ilyen szépen őszinte voltál, megígérem, átutalok neked 2 millió magyar forintot, amint megnyertem az ötöslottót!

Addig is inkább dolgozz, ki tudja, meddig kell várnod erre... ;)

2012. aug. 14. 08:53
 5/6 AtomSuti2315 válasza:
Már biztos hogy milliárdos vagy. (HA HOLNAP MEGHALSZ)
2012. aug. 14. 14:25
 6/6 anonim válasza:
Ez engem is nagyon érdekelne XDDD
2012. szept. 24. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!