Kinek higgyek? A kapott vélemények nem túl biztatók.
Az arcomról lenne szó. Osztályszinten ki van nyilvánítva és általánosítva, hogy én bizony ronda vagyok. Ráadásul kitűnő tanuló, úgyhogy nem vagyok túl "menő". De ez most nem ide tartozik. Szóval, ez lennék én: [link]
A felnőtt környezetemtől pozitív véleményeket hallok, bár vannak, akik inkább olyan lekezelő-sajnálkozó hangsúllyal mondják: "ugyan már, szép vagy!" Csak néhány embertől hallom teljesen őszintén, de ők váltig állítják, hogy higgyem el. Ti mit gondoltok? (EGO növelő-csökkentő tréning XD) Amúgy 12 éves vagyok, ha ez fontos.
Én is ilyen voltam,
kitűnő, érett a koromhoz képest.. csúfoltak és piszkáltak.
IRIGYEK voltak..
Gimnázium 1. évében még mindig magányos nyomoronc voltam, de itt viszont senki nem piszkálódik..
Megtanultam egy kicsit jobban öltözködni, még mindig kitűnő vagyok.
Persze az alap, hogy minden más lány megbámul és megvetően néz rám. Mosolygok és ellibegek mellettük, hadd irigykedjenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!