Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kinek higgyek? A kapott...

Paramorefan kérdése:

Kinek higgyek? A kapott vélemények nem túl biztatók.

Figyelt kérdés

Az arcomról lenne szó. Osztályszinten ki van nyilvánítva és általánosítva, hogy én bizony ronda vagyok. Ráadásul kitűnő tanuló, úgyhogy nem vagyok túl "menő". De ez most nem ide tartozik. Szóval, ez lennék én: [link]

A felnőtt környezetemtől pozitív véleményeket hallok, bár vannak, akik inkább olyan lekezelő-sajnálkozó hangsúllyal mondják: "ugyan már, szép vagy!" Csak néhány embertől hallom teljesen őszintén, de ők váltig állítják, hogy higgyem el. Ti mit gondoltok? (EGO növelő-csökkentő tréning XD) Amúgy 12 éves vagyok, ha ez fontos.

2014. jún. 16. 23:00
1 2
 1/14 anonim válasza:

Szerintem szép arcod van. F/19.

Lehet, hogy az osztálytársaid csak irigykednek a tanulmányi eredményedre.

2014. jún. 16. 23:12
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, én úgy veszem észre, hogy inkább lenéznek/lenéznének. Persze azért a szókincsemből és a náluk véleményem szerint egy kicsivel nagyobb intelligenciahányadosomból adódóan le tudom őket hűteni, de azért nem mondom, hogy nem esik rosszul a "te mindig szűz maradsz?", "...de helyette okos agy (iróniával)" és hasonlók. (tudom, nem, lett túl összeszedett mondat, nem tudok normálisan koncentrálni).
2014. jún. 16. 23:27
 3/14 anonim ***** válasza:
12 évesen az a normális ha jól tanulsz. Most képzeld el, hogy ha már annyi idősen bukásra állsz, vagy épp hogy átdöcögsz egy kettessel, akkor mire fogod vinni? Vagy borzasztó lusta vagy, vagy hülye mint egy zsák föld. Nem tudom eldönteni melyik rosszabb. Ne hallgass rájuk, lesz ez még másként. s szép lány vagy,ne aggódj. :)
2014. jún. 16. 23:38
 4/14 A kérdező kommentje:

Nos, eddig ez EGO-növelő volt. xd Köszönöm a normálisan megfogalmazott válaszokat. :)

Egyébként ha másnak nem tetszik a jó tanulásom, attól még nem hagyom abba, végül mis punk-rocker volnék, ha minden igaz... :D De azért néha jól esik egy kis biztatás e téren is.

2014. jún. 16. 23:43
 5/14 anonim ***** válasza:
jajmár :D 12 évesen ők is bőven szűzkislányok meg kisfiúk, csak játsszák az agyukat
2014. jún. 16. 23:50
 6/14 anonim ***** válasza:

Nagyon bájos arcod van, ne törődj az osztálytársaiddal. :)

A te korodban a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni és szándékosan bántják a másikat.

Arról nem is beszélve, hogy még nagyon fiatal vagy és sokat fogsz még szépülni. Az alapanyag nagyon jó, legyen csak jó önértékelésed és egészséges önbizalmad. :)

2014. jún. 17. 00:02
 7/14 anonim ***** válasza:

Pedig nagyon szép vagy!

Amúgy engem is csúfoltak általánosba!!!

Aztán nemrég taliztam az ált.sulis matek tanárommal, és nem ismert fel! :)

2014. jún. 17. 08:04
 8/14 anonim ***** válasza:
szerintem is szép arcod van :))
2014. jún. 17. 08:57
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez a korosztály ilyen, engem is kiközösítettek, én is ronda voltam mindig az osztálytársaknak, de eltelt pár éve és ma már tudom hogy nem voltam ronda, csak más mint ők, és a másságot semmilyen formában nem viselik el ennyi idősen.

Te jó tanuló vagy és emellett szép is, erre nyilván rettentő irigyek és mindent megtesznek hogy legalább érezd magad rosszul. El akarják hitetni veled, hogy csúnya vagy. Ne hagyd magad. :)

2014. jún. 17. 11:17
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :D
2014. jún. 17. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!