A Dior DUNE férfiparfümről vélemények? Használja valaki?
Én megvettem, eszméletlen jó illat, és elég ritka, nem érezni mindenhol mint mondjuk egy Paco rabanne one million-t vagy Armani Code-ot.
Nem tudom hány éves vagy, de én az eau Sauvage-t minimum 45-50 év felett tudom csak elképzelni.
Mondjuk a DUNE sem a 16-17 éves pálcika fiúcskákra való, de szerintem 25-től felfele nem lehet vele mellélőni. Nyilván kell hozzá azért egy megjelenés, ez tény.
A Homme Sport is nagyon jó illat, csak az én bőrömön abszolút nem volt tartós. 2 órával a kifújás után már semmit nem éreztem, a Dune-el meg ha este befújom magam, még reggel is érződik. Úgy gondolom, hogy most a tavasztól őszig tartó parfümömet megtaláltam, most a télit keresem.
Eddig a Dior Homme Intense és a Chanel Homme sport eau extreme ami nagyon tetszik, de még nem döntöttem.
Igen, szerintem is nagyon jó döntés volt a Dune, csak egy "hátránya" van, fokozott a nők érdeklődése. Meg mióta használom, a barátnőmnek már a napi 2 is kevés...
Ajánlok pár téli illatot, amit én szeretek:
Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme elegáns, mogyorós-vanilíás
Laura Biagiotti Roma Uomo - narancsos-barackos vaníliás
Amouage Jubilation XXV tömjénes-mézes arab királyok illata
Én most az utóbbira gyűjtök, szereztem mintát belőle, valami eszméletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!