Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » HA valaki szeplős szeretne...

HA valaki szeplős szeretne lenni, hogy csinálja?

Figyelt kérdés
Van valami, amitől kijönnek a szeplők? Szerintem jól állnának, szőke hajam és zöld szemem van.
2010. jan. 3. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

Tetováltass zöldet és barnát !

:D

2010. jan. 3. 12:31
 2/6 A kérdező kommentje:
:\ Hol a kérdésre a válasz?
2010. jan. 3. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
tényleg amúgy sminktetoválással lehet meg lehetne csinálni.. és az asszem csak 3-5 évig marad meg. Vagy pedig sima parna kihegyezett szemceruzával rajzolgatsz. Nem tudod sajna befolyásolni hogy kijönnek-e rajtad vagy nem, bár azt hallottam a napozástól sok emberen kijönnek szeplők! Amúgy én is szeretnék szeplőket! Tök aranyos :)
2010. jan. 3. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
:) én adhatok neked párat, ha gondolod. E-mailben jó lesz??
2010. jan. 3. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Ha párszor majd leég az arcod a napon, szép nagy maradandó májfoltjaid lesznek !
2010. jan. 3. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

nem olyan jó buli a szeplő. nekem már 22 éve megvannak...

hát én nemigazán hallottam olyat, hogy valamitől szeplőket lehetne varázsolni magadra. olyan cucc van, ami eltűnteti, de ami előhozza,

egy gyógyszertárba menj be és kérdezd meg, ott lehet kapni eltűntetőt, hátha van előhozó is.

2010. jan. 3. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!