Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mellőzve a bunkó azért mert...

Mellőzve a bunkó azért mert ronda vagy beszólásokat, tudom hogy igaz, de ez miért van?

Figyelt kérdés
Amikor valahova megyek és elkészülök, belenézek a tükörbe, nem csak magamhoz képest, de úgy általánosan a többi emberhez képest is úgy érzem jól nézek ki. Aztán meglátom a magamról készült képeket amin többen vagyunk rajta, látom hogy a többiek ugyan úgy néznek ki mint a valóságban ezáltal tudom hogy én is, de mégis teljesen más vagyok rajta mint ahogy én láttam magam bármelyik tükörben itthon. Ez miért van? Mi az oka annak hogy szebbnek látom magam? Borzasztó önbizalomhiányos vagyok, nem egoista, de csak a fényképek miatt, ha azokat nem látnám bőven lenne egóm, de az elkerülhetetlen, mi ez a jelenség?
2014. jún. 15. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
valószínűleg nem vagy fotogén...megesik az ilyen :/
2014. jún. 15. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
nyugi velem is ez van. az a fontos, hogy a valóságban hogy nézel ki, nem a képeken, az csak egy elkapott pillanat. nekem a képeken undorító karikás szemeim vannak, krumpli orrom, asszimetrikus szám, dagadt fejem, a valóságban egy sem igaz. mániákusan menekülök a fényképezőgépek elől, szerintem ha csúnya vagy képeken inkább csináld te másokról a képet... :D ez ellen nem nagyon lehet mit csinálni szerintem, de szerintem jobb, mintha képeken jól néznél ki a valóságban meg kiderülne, hogy csak egy beállított kép volt
2014. jún. 15. 22:39
 3/8 anonim ***** válasza:
A tükörbe én is szebbnek látom magam. De fényképeken...:D Van egy-két jól sikerült, de a többi borzalmas (főleg azért, mert mindig vágok valami hülye pofát :D). Remélem a tükörben látott én a valóságos. :D
2014. jún. 16. 11:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is teljesen máshogy nézek ki a képeken, egyáltalán nem vagyok fotogén... Hallod, mire sikerült egy értelmes és felvállalható képet csinálnom az életrajzomba, húúúúúú...

Valamiért nekem a gépek mindig az orromat emelik ki. Ami nem kicsi mondjuk, de tükörben azért nem ilyen borzasztó a látvány :D

Valószínűleg Te sem vagy fotogén, ez van, nem lehet vele mit csinálni, max annyit, hogy nem hagyod, hogy fényképezzenek.

2014. jún. 16. 15:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem hagyom, de amikor facebookon meglátom h megjelöltek egy képen és az nem karácsonyi üdvözlet akkor lever a víz :D
2014. jún. 16. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Utasítsd el a megjelölést vagy kérd meg az ismerősöd, aki megjelölt rajta, hogy szedje le a jelölést. Ennyi, én is ezt szoktam :D
2014. jún. 16. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:
képet!
2014. jún. 18. 17:54
 8/8 anonim válasza:
A tükörben nem teljesen, de másképp látjuk magunkat, mint amilyennek a többi ember lát minket (mint amilyenek vagyunk). Valószínűleg a fényképeken is így van.
2014. jún. 26. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!