Tuti tippek kakiláshoz? Nem beszólásokat kérek. Kb 1 éve nehezen kakálok bár sok stressz vesz körül kevés az időm is.
Ez semmiképpen sem jó megoldás. Fertőzésveszélyes, hogy magadban turkálsz, esetleg meg is sértheted ott a bőr, ami elég kényes, és az erőlködés sem jó.
Ha normálisan táplálkozol és iszol eleget, akkor magától kéne működnie.
Milyen gyakran sikerül? Mert elvileg naponta kéne, de már hallottam, hogy ez elég egyéni, nem biztos, hogy rossz, ha nem naponta jár valaki.
Ha székrekedésed van, vannak olyan ételek is, amik elősegítik a wc-zést: mák, szilvalekvár, zabpehely, minden, ami rostos.
Hát kérdező, én is csináltam már ilyet sajnos egy időszakban... (Többiek: nem lett semmi bajom, ezzel nem sérti fel az ember magát.) Ami nekem segített: sport és KÁVÉ.
Rendszeres sport, és reggel egy kávé, és egy óra múlva, vagy még korábban már megyek is xarni. Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!