Nehezen alszom el, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostanában elég stresszes az életem ezért van hogy úgy, hogy másnap suli éjjel 2ig nem tudok elaludni. Most is ez van. 15/L2014. máj. 6. 01:36
1/7 anonim válasza:
Mi okozza a stresszt, suli vagy magánélet vagy más?
2/7 A kérdező kommentje:
suli és magánelet
2014. máj. 6. 01:47
3/7 anonim válasza:
Akkor szerintem menjél egy könnyebb suliba, még az elején vagy, nem fogod bírni, rámegy az egészséged.
Valami mozgást kellene beiktatni és melatonint szedni, gyógyszertárban kapható. Meg macskagyökérfürdőt venni, ilyesmi nyugtató dolgokat csinálni.
4/7 A kérdező kommentje:
a stressz es egyéb dolgok miatt nemrég elvesztettem a vakbelem es nagyon lemaradtam ezért vagyok stresszes de a suli márcsak egy honap. amúgy uszom es lovaglok amennyire már szabad. de ameddig nincs vége a sulinak szeretnek aludni. köszonom a választ csinálok valami nyugtató dolgot, de gyógyszert nem szeretnek szedni
2014. máj. 6. 01:55
5/7 anonim válasza:
Ezeknél természetesebb megoldás nincsen.
Hát, gondold át, hogy magántanuló légy 1 hónapig, vagy a suliváltást.
6/7 A kérdező kommentje:
Okes köszönom
2014. máj. 6. 02:04
7/7 anonim válasza:
lefekvés előtt igyál meg egy bögre alvást segítő gyógyteát.
Ha nem segít semmi, akkor pszichológus. Biztos van a suliban orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!