Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehetne megúszni a...

Hogyan lehetne megúszni a félreértéseket, beszólásokat?

Figyelt kérdés

Tudom, csak egyféle válasz lehet, de mégis, talán van valakinek használható ötlete.

A világ férfi lakosságának kisebb része visel pantallót. Európában viszont ez a meghatározó. De én jól érzem magamat a (nem kifejezetten nőies) mély ülepű nadrágokban. ehhez ad hozzá, hogy 50 felett járok.

El lehet valahogy kerülni, hogy „másnak” vagy bolondnak nézzenek (nem vagyok egyik sem!)?

2013. jan. 15. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Linkelj egy kepet h kb milyen szabasu gatyara gondolsz.
2013. jan. 15. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Hmm... Megnéztem mi az a pantalló... de semmi bajt nem látok vele... feltéve hogy nem húzod fel tüdőig és tűröd bele a felsőd...
2013. jan. 15. 17:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Második: a pantalló a sima, egyszerű nadrág, de én nem azt kérdezem.

Ilyesmire gondolok, bár nem pont ilyenre: [link]

2013. jan. 15. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha tetszik ez a nadrág hordd, és ne foglalkozz másokkal, úgyis lesz mindig valaki, aki beszólogat, csak mert neki más az ízlése, ezt nem lehet elkerülni. Egyébként nem hinném, hogy annyira ,,jól érzed magad benne", ha már megszületett ez a kérdés. :) Szóval, ha szeretnéd hordani ne érdekeljen mások véleménye, úgysem tudsz mit tenni, nyilván nem írhatod ki magadra, hogy ,,nem vagyok meleg"...
2013. jan. 15. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Haaat nem tudom. Ez meg egy fiatalon is necces 50+ rol nem beszelve
2013. jan. 15. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon vagány. Ha ízlésesen hordod (vagyis te vagy a fotón) akkor teljesen jó. Az emberek véleményét nem fogd megváltoztatni, ne nekik öltözködj. Persze ha bizonyos stílusú megjelenés elvárt, akkor azt illik betartani.
2013. jan. 15. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez tök menő. Nekem tetszik. Bu_zisnak meg egyáltalán nem mondanám.
2013. jan. 16. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!