Másnapra "tönkrement" cipő esetén létezik valami garancia?
Tegnap előtt vettem egy piros magassarkút, ilyen kis "szőrös" volt a felülete. Tegnap egész nap az volt rajtam, egy ballagáson voltam. Csak olyan átlagos dolgokat csináltam benne, mint hogy sétáltam, lépcsőztem, táncoltam. Nem rémlik egyetlen olyan eset sem, hogy valaki rálép a lábamra, vagy valamibe belerúgok. Semmi ilyesmi. Egyszerűen csak a használattól tönkrement. Egy nagyobb felületen ez a piros "szőr" lekopott, és alatta természetesen fekete a cipő, nem piros, tehát nagyon látszik. Így újra föl sem tudnám venni....
Ilyenkor lehet valamit tenni? Vagy egyszerűen csak így jártam, rossz minőségű cipőt vettem, fogadjam el?
Mert ez azért mégis csak sok, hogy már másnap ez történik vele. Nem ezért fizettem érte....
Jó eséllyel elveszik tőled a cipőt, hogy bevizsgáltatják és 30 nap múlva kapsz egy papírt, hogy nem rendeltetésszerű használat okozta a kopást.
Sajnos hiába van igazad, a garanciális kötelezettségekből a boltok annyit tartanak be, amennyit nekik tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!