Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg szép a...

Szerintetek tényleg szép a szeplő? .

Figyelt kérdés

Akiknek nincs, azt állítják, hogy milyen szexi, szép..

Az én kérdésemre is írtak ilyet..

De ha látnátok.. Az egész arcom sötét szeplős, főleg a szemem alatt és a szám körül. Bármit megtennék, hogy eltűnjenek..

Nem tudjátok, milyen rossz, hogy régen 1-2 ember csúfolt miatta, és azóta naponta alapozózom az arcomat..

14/L

2010. jan. 2. 21:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Persze! Nekem is vannak, nyáron az orrom, s az arcom olyan,mintha nem mosakodnék rendesen:)

Ne aggódj, biztos aranyos vagy:)

Ha ez sem vigasztal, akkor elárulom, hogy nekem a zöld szememben is vannak barna pontok, tehát az is szeplős:D

2010. jan. 2. 22:11
 12/19 anonim ***** válasza:
szerintem szép és különleges légy büszke rájuk:))
2010. jan. 2. 23:56
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem sem szép, én is szeplős vagyok.

14 évesen még nekem is sötét volt, de mára már csak világos, néha nem is látszik egyáltalán. Használj természetes szereket, ne legyél napon ha nem muszáj, ne szolizz. Itt van néhány dolog ami nekem már bevált: [link]

Nem tudom a tejet írja-e de azzal is borogathatod az arcod mert az is világosít.

Szóval elő a citrommal, almával, mindennel és világosíts:) Nappal meg használj fényvédő krémeket ha kimész a lakásból, télen, nyáron mindig használj, ne csak akkor mikor süt a nap.

Ennyit tudok tanácsolni így hirtelen...

2010. jan. 3. 00:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

sziaa

nekemis vannak szeplőim főleg a szemem alatt. rengeteg :) de engem soha nemcsufoltak. ne szégyelld. kevés ember szeplős légy büszke rá h te különlegesebb vagy :) a szeplők igenis szépek. nekem azt mondták irtó szexi és joláll és h nélküle nem is lennék olyn szép :) nekedis biztos joláll. nealapozd. ha nagyon nembirod akkor ajánlom a kövirózsa habkrémet az halványit;) azért rakj fel képet tuti nincs több szeplőd mint nekem:P najoééjt:D

15l

2010. jan. 3. 01:58
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem tudok képeket felrakni! :'(

Utolsó előtti (azt hiszem): citrommal próbáltam, de annyira szétmarta az arcomat, hogy csípte mindenféle krém, így most már egyre jobb az arcom.. Szeplős és száraz.. :D

2010. jan. 3. 12:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem is az, hogy szép, de aranyos, és főleg különleges. Én irigylem pl a húgomat, fehér bőre van, vörös haja, és az orra körül apró "homokszemek". Szerintem nagyon jól néz ki, nekem tetszik.

Aki csúfol miatta, az magát minősíti ezzel. Érezd magad különlegesnek! Alapozót használj, ha attól jobban érzed magad, de akkor se legyél feszélyezve, ha nincs rajtad.

2010. jan. 3. 14:16
 17/19 anonim válasza:
Figyu akinek nem tetszik ne nezze s ha csufolnak uss ki oket a divatbol ennyi
2010. jan. 3. 15:37
 18/19 anonim válasza:

Én is utálom a szeplőim 15vagyok.

Nagyon brutálisan szeplős vagyok az arcom az egész kezem a hátom és télen nyáron szóval megértelek.

Például mindig pulcsiba vagyok hgy ne lássák a kezem, és rettegek a nyártól mert még durvábban erősek lesznek.

Csak nyugi nekem mindenki hozzá szokott és csak annak a véleménye fontos akik szeretnek.(tudom ez sablon szöveg és én se értem meg de tényleg így van)

(:<3

2011. márc. 15. 23:07
 19/19 anonim válasza:

éés még annyi hgy nekem be lett sötétre festve a hajam és nem látszanak annyira mert majdnem fekete vagyok és így inkább a fehér bőröm látszik és nem a szeplős fejeem><

:DDD

2011. márc. 15. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!