Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg szép a...

Szerintetek tényleg szép a szeplő? .

Figyelt kérdés

Akiknek nincs, azt állítják, hogy milyen szexi, szép..

Az én kérdésemre is írtak ilyet..

De ha látnátok.. Az egész arcom sötét szeplős, főleg a szemem alatt és a szám körül. Bármit megtennék, hogy eltűnjenek..

Nem tudjátok, milyen rossz, hogy régen 1-2 ember csúfolt miatta, és azóta naponta alapozózom az arcomat..

14/L

2010. jan. 2. 21:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

szerintem aranyos, ráadásul egy csomó fiű szerint szexis, szóval ne alapozd le :D

13/L

2010. jan. 2. 21:32
 2/19 anonim ***** válasza:
*fiú
2010. jan. 2. 21:32
 3/19 A kérdező kommentje:

Oké, ezek után most már tényleg csinálok képet, és felteszem ide. (már ha felismeri a gép a telómat...)

Olyan, mintha koszos lenne az egész arcom.. Váá már annyiszor elsírtam magam, miért pont én?! Miért én vagyok ennyire csúnya??.. És ez tényleg csúnya, nem 1-2 pötty, és nem világosbarna, hanem sötétbarna... :'(

2010. jan. 2. 21:34
 4/19 anonim ***** válasza:
0%

nem mondom hogy csúnya, de nem is szép szerintem:)

bár ezt nem lehet tudni, vannak emberek akiknek kimondottan jól áll, lehet hogy neked is:D

linkelj egy képet az arcodról úgy többet tudunk mondani.

ha nem tetszik alapozd, de ha csak azért csinálod mert másoknak nem tetszik akkor ne csináld!

14/L

2010. jan. 2. 21:35
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem szép, örülök neki, hogy nekem nincs. De ez nem jelenti azt, hogy el kell kenődnöd, hiszen másnak tetszhet.
2010. jan. 2. 21:37
 6/19 A kérdező kommentje:

Szerintem lejöhetett volna az írásomból, hogy bármit megtennék, csak tűnjenek már el...

Magamnak nem tetszik, egyszerűen undorodok már a tükröktől is...

Egyedüli ember aki előtt már képes voltam smink nélkül mutatkozni, az barátom volt. De csak akkor, ha nem mentünk sehova....

2010. jan. 2. 21:37
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
Sztem is szép a szeplő, persze ez ember függő is. Bárkin lehet szép, hogyha önbizalommal viseli őket. Csinálj magadról képet, és tedd fel ide, akkor többet fogunk tudni mondani, hogy jól áll-e neked, meg ilyenek.
2010. jan. 2. 21:43
 8/19 anonim ***** válasza:
Képet kérnék.
2010. jan. 2. 21:44
 9/19 A kérdező kommentje:
Rendben, holnap csinálok képeket
2010. jan. 2. 21:52
 10/19 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak szeplőim,vörös a hajam. Nekem csak nyáron lesznek nagyon sötétek a Naptól,de már megszoktam. Kiskoromban engem is csúfoltak,de egyre többen mondják,h. aranyos és szép:) a barátom azzal szórakozik,hogy minden szeplőmre ad egy puszit:)))

Ne alapozd:)Annyi híres szexy szinésznő is szeplős és pisilnek utána a fiúk pl. Nicole Kidman

2010. jan. 2. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!