Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tapasztalatok ragasztott...

Tapasztalatok ragasztott műkörömmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nővéremnek volt anno műkörme, (bolti-rgasztott), rossz tapasztalatokkal... Szóval érdekelne, másoknak hogyan vélekednek róla. Mennyi ideig marad fenn? A műkörmön nem üt át a ragasztó? Ha lejön a műköröm, a körmön magad a ragasztó? (nővéremnek így volt, 1 hétig "göröngyös" volt a körme) Köszönöm a válaszokat :-) :-)
2010. jan. 2. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem szokott tipes körmöm lenni. nem 200forintos, hanem jó minőségű...(1500-2000e fonrint 1 csomag..) picit gyyengiti a körmeim, de én szeretem:)
2010. jan. 2. 13:01
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
böööáááá...ilyen a felragasztható....nehéz felrakni úgy hogy ne legyen levegős...gyorsan lejön és valóban ott marad a ragacs..meghát ha vissza akarod ragasztani mégegy réteg ragacs....akkor inkább tip vagy épített.
2010. jan. 2. 15:03
 3/8 A kérdező kommentje:
első válaszoló: hol veszed ?:)
2010. jan. 2. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon ócska, legalábbis szerintem...!!!!
2010. jan. 2. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

vannak már olyanok, amihez nem kell külön ragasztó hanem maga a műköröm ragasztós. csak fel kell pattintanai..

mondjuk egyátalán nem túl tartós.

van a rossmanban is meg nagyobb kínaiba vettem 300 ft ért de hát az egyátalán nem volt jó a körmömre

2010. jan. 2. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen tönkretette a körmöm, "bepenészedett" alatta az igazi körmöm, mikor leesett a műköröm, nagyon csúnyák voltak. Most zselé körmöm van, hidd el az a legjobb! 3-4 hetente kell újracsináltatni, 2000-2500ft-ból ki is jön, persze mikor a zselét felrakják, akkor többe kerül. DE megéri! :)
2010. jan. 4. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem éri meg. Sokkal nagyobb eséllyel teszed tönkre a körmöd, mintha elmennél műkörmöshöz. Ha ő rakja fel neked az ráadásul szebb és tartósabb is. Igaz, hogy többe kerül, de hidd el megéri. Inkább, minthogy utána esetleg életed végéig szenvedj a körmeid állapota miatt.
2010. jan. 4. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:

A bolti ragasztottat én akkor szoktam, ha bulizni megyek és nincs épp körmöm. Jóesetben fenntmarad reggelig:)

A rendes műköröm amit a műkörmös csinál, szép nagyon 3-4 hétig megmarad ha nem túl hosszú tovább is. Csak amikor letör az egyik akkor vagy ciki helyzetben mert csak lereszelni tudod, hanem akarod hogy a saját körmöd karcos, betört legyen.:)

2010. jan. 4. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!