Tapasztalatok zselés körömlakkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Sokáig porcelán műkörmöm volt, de már kezdem unni (pénz, idő). Nem divatból viseltem, hanem nagyon gyenge a rendes körmöm (és nem a műkörömtől, mert előtte is az volt).
A zselés körömlakk természetesebb hatású, viszont az érdekelne, mennyire erősíti a körmöm? Vagy csak szép lesz, tartós lakkal, de ugyanolyan gyenge, könnyen behajló és beszakadozó?:(
2011. júl. 4. 14:25
1/5 anonim válasza:
nekem volt mindkettő, de nekem a zselés müköröm leszedése után jobban elvékonyodott és töredett a körmöm. :S
2/5 A kérdező kommentje:
Én a zselés körömlakkra gondolok, amit ugyanúgy kell építeni és uv-zni. Erre:
2011. júl. 4. 16:57
3/5 anonim válasza:
A lakkzselének egyedül az az előnye a műkörömhöz képest, hogy nem kell "építgetni", hanem csak símán rá kell kenni, mint egy hagyományos körömlakkot (persze előtte elő kell készíteni mindenféle zsírtalanító, fertőtlenitő izével mint a műkörömnél), ergó: gyors. A körömlakkhoz képest meg az az előnye, hogy 2 perc alatt köt (térhálósodik)és nem kell kivárni a lakk száradását, kitéve a veszélynek, hogy benyomódások kerülnek bele, ergó: gyors. Én a zselélakkot használom egyetlen okból kifolyólag, hogy sokkal vékonyabb marad a körmöm a réteggel együtt, mint a műkörömmel. Műkörömmel nem tudtam megfogni dolgokat, zavart, hogy annyira vastag. A lakkzselé pedig olyan hatású mint egy hagyományos körömlak, tehát, vékonyabb réteg. Nekem eddig 5 hét volt a rekordom, de 3 hétig tuti szép. Bár ha színnel kened, akkor kevesebb, mert ugyebár fő ellenségünk az idő, mert a köröm csak nő és csak nő :-) Szóval én franciát használok és a világosrózsaszín rétegen nem nagyon látni, ha lenő. De a fénye és az állaga tökéletes 3-4 hétig. Pedig én aztán nem kímélem ... (3 gyerek, nagy kert, kutya stb.) A körmödet alapból nem erősíti, csak ha rá van kenve. Akkor is egy picit hajlítható, de nagyon nehezen törik, szakad. Nekem volt már rá példa, hogy leamortizáltam az egyiket, de hát a kivételek erősítik a szabályt. Amúgy nekem is puhák a saját körmeim és nehezen tudom növeszteni, mert mindig valamelyik letörik vagy beszakad, de ezzel a zselés lakkal ez a gond megoldódott. 40/n
4/5 B-Eniko válasza:
Ha nagyon gyenge a körmöd és unod a műkörmöket, próbáld ki a japán manikűrt. Olcsóbb, természetes és erőssé, fényessé teszi a körmöd.
Egy Műkörmös.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeket:)
2011. júl. 5. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!