Jó méretek ez egy 15 éwes lánynak?
Figyelt kérdés
Csipő :85, Derék:68, Mell =5 sztem kicsi a mellem non 60/A-s meltartót hordok szerintetek ez non kicsi?2010. jan. 2. 00:01
11/20 anonim válasza:
Hogy ne lenne gyerekes, amikor még gyerek??? Még egy 18-19-20 éves lányra és fiúra is lehet mondani, hogy gyerek, mert ez alkattól függ. Én 20 éves gyerek vagyok, na és? És gyerekes is vagyok. Ítélkezésről beszéltek? Ti is ítélkeztek pár szó alapján... Hogy hogy írja a v betűt... Most én is azt írom, hogy widám wagyok dupla w-vel. Akkor én most buta vagyok? Vagy defektes? Jesszus, milyen világban élünk.......
13/20 anonim válasza:
ez a w nagyon vicces ám de ezzel nem hóditod meg az embereket... nálam nem számit a méret (a szerelmet nem centiben mérik) már ha erről van szó.
14/20 A kérdező kommentje:
mindenki bunkózik itt öszze vissza !!! pasik véleményt!!
2010. jan. 5. 20:03
15/20 anonim válasza:
Szerintem hülyeség nem melltartót hordani A-s mellre.Nekem is kicsik a melleim,de hordok melltartót.Eddig még senki nem szólt meg,hogy minek hordom.Ha pedig nélküle flangálnék tuti megnéznének,láttam már rá példát.
Amúgy igen kicsi a 60/A,de még csak 15 éves vagy,fölösleges ezen parázni.
16/20 anonim válasza:
hát 60/A nagyon kicsi én is 15 vok és én a 75/A melltartót használok de kicsinek látom a melleim :( és ez a w nagyon gáz
17/20 anonim válasza:
Bár lány vagyok, az én véleményem az, hogy szerintem normálisak a méreteid. Még 3-4-5 évig úgyis változol, formálódsz, a csípőd talán még jobban kikerekedik, és lehet, hogy a melled is sokkal nagyobb lesz. 15 éves korban abszolút nem lehet még megmondani, hogy mekkora melle lesz az embernek. Nekem 16 éves koromig semmi mellem nem volt (szó szerint), most meg 21 éves koromra 75/D-s lett, ami azért elég nagynak számít.
18/20 A kérdező kommentje:
köszi a hozzászólásokat:D
2010. jan. 5. 21:40
20/20 anonim válasza:
01-05 21:19 75/A sem lehet nagyobb az övénél, ez csak annyi, hogy szélesEBB a hátad, (de még az is keskeny, ő meg elég vékony/sovány lehet 60-as hátkörmérettel, mármint a kérdező), én 85/C-D-t hordok, széles a hátam, a melleim sem túl kicsik (nem is nagyok, mert állítólag 85höz minimum E kosár, ami nagynak számít...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!